Nyhedsbrev

25. april 2018

Så brød solen endelig igennem vinterens skydække, mon man tør håbe det sammen sker for OK18-forhandlingerne?

Hos Levende Musik i Skolen kan de nu længe krydsede fingre snart strækkes lettede ud – årets sidste koncert afholdes den 4. maj, så trods de truende strejke- og lockout-varslinger, ser det efterhånden ud til, at ingen skolebørn snydes for årets koncertoplevelse.

Dermed er det også tid til at kaste sig over andre bekymringer, som f.eks. de to ledige pladser i LMS’ fagudvalg. Fagudvalget spiller en afgørende rolle i at sikre kvaliteten i LMS' musikudbud og dermed sikre elever landet over et fantastisk møde med livemusikkens mange afkroge. Ansøgningsfristen er 30. april, og nedenfor kan du læse et af de nuværende medlemmers oplevelse af at sidde med hvor det gælder.
Kender du nogen, som ville være ideelle i udvalget, men som ikke får vores nyhedsbrev, skal du selvfølgelig endelig tippe ham/hende om muligheden.

Husk også at tilmelde dig LMS Showcase 2018 i Haderslev den 16.-17. september. Værtsbyen har lovet at tage godt imod os, og der er grund til at glæde sig til at opleve den gamle, musikalske by med de nytænkende idéer. Mere om det i nyhederne herunder.

Slutteligt vil et stort TILLYKKE til Charlotte Halberg og Paul Banks, hvis forestilling ”Tidsrøver” netop har vundet Carl Prisen 2018 i kategorien ”Årets komponist inden for Børnemusik”. En velfortjent sejr for en fantastisk forestilling, som mange skoler kan glæde sig til at få besøg af næste år.

Rigtigt godt, solrigt forår og god Store Bededag fra Levende Musik i Skolen.


Seneste nyheder
25-06-2019 Nyt banebrydende projekt: Smag for Klassisk
En af de største nationale satsninger inden for klassiske koncerter til skolebørn sættes nu i søen.
24-06-2019 Odder byder på soundwalk under festivalen i oktober
Odder Musikskole står bag Soundmap Odder, der indkredser byens musikalske DNA.
13-06-2019 Hils på de nye folk i fagudvalget
Fra 1. juni er der nye kræfter i fagudvalget: Julie Kjær og Anders Graa Lauritzen - velkommen.
27-05-2019 Områdekonsulent Inge Merete Sørensen stopper
Fremover har Gitte Chren eneansvaret for Nordjylland.


LMS – Levende Musik i Skolen
Vester Allé 15, 8000 Aarhus C
+45 8619 4570
lms@lms.dk
www.lms.dk
Afmeld Nyhedsbrev