Nyhedsbrev

29. februar 2016

Så er LMS' kommunikationsmedarbejder endelig tilbage fra barsel, og det er tid til lidt nyt fra skolekoncerternes verden.

Januar og februar har som altid været et par travle måneder for LMS, først og fremmest fordi det er i denne tid, den grundlæggende planlægning af kommende skoleårs turnéplaner pusles på plads.
Før vinterferien var alle præsentationerne af 16-17's musikgrupper klar, og allerede i denne uge afholdes de første møder i kommunerne, hvor skolerne kan fordele de forskellige koncerter imellem sig.

Der har også været gang i planlægningen af Musik i Tide Festivalen 2017, men selvfølgelig med endnu mere fokus på dette års Musik i Tide Showcase, som afholdes på Frederiksberg 19. september. I denne og den kommende uge forventes programmet at blive helt færdigt, så der er klar til tilmeldingen åbner 15. marts. Som altid vil der være en gratis festivalpakke til Musik i Tide-kommunerne.

Midt i travlheden er der dog et hjørne hos LMS, som er ualmindeligt stille. Producent Kirsten Andkjær Petersen har nemlig forladt sit skrivebord til fordel for et aktivt liv som mormor og efterlønner – mere om det i nyhederne herunder, hvor du også kan læse mere, hvis du kunne tænke dig en plads i LMS' fagudvalg eller vil deltage i konkurrencen om prisen for verdens bedste skolekoncert.


Seneste nyheder
11-04-2019 LMS Musikfestival får donation til ekstra aktiviteter
Jette Torp overrækker en donation på 25.000 kroner fra Østifterne.
11-04-2019 Nyt ansigt hos LMS
Levende Musik i Skolen sender informationsmedarbejder Karen Lund på barsel, men har en vikar klar.
01-04-2019 LMS-musikere er nomineret til Carl Prisen 2019
Prisen er Musikforlæggernes pris og uddeles den 30. april. Blandt de nominerede er Stine Michel.
28-03-2019 Velkommen til alle tiders største LMS Musikfestival
Verdens største musikfestival for børn og unge i skolen er dansk. Tilmeld dig allerede nu.


LMS – Levende Musik i Skolen
Vester Allé 15, 8000 Aarhus C
+45 8619 4570
lms@lms.dk
www.lms.dk
Afmeld Nyhedsbrev