Nyhedsbrev

29. februar 2016

Så er LMS' kommunikationsmedarbejder endelig tilbage fra barsel, og det er tid til lidt nyt fra skolekoncerternes verden.

Januar og februar har som altid været et par travle måneder for LMS, først og fremmest fordi det er i denne tid, den grundlæggende planlægning af kommende skoleårs turnéplaner pusles på plads.
Før vinterferien var alle præsentationerne af 16-17's musikgrupper klar, og allerede i denne uge afholdes de første møder i kommunerne, hvor skolerne kan fordele de forskellige koncerter imellem sig.

Der har også været gang i planlægningen af Musik i Tide Festivalen 2017, men selvfølgelig med endnu mere fokus på dette års Musik i Tide Showcase, som afholdes på Frederiksberg 19. september. I denne og den kommende uge forventes programmet at blive helt færdigt, så der er klar til tilmeldingen åbner 15. marts. Som altid vil der være en gratis festivalpakke til Musik i Tide-kommunerne.

Midt i travlheden er der dog et hjørne hos LMS, som er ualmindeligt stille. Producent Kirsten Andkjær Petersen har nemlig forladt sit skrivebord til fordel for et aktivt liv som mormor og efterlønner – mere om det i nyhederne herunder, hvor du også kan læse mere, hvis du kunne tænke dig en plads i LMS' fagudvalg eller vil deltage i konkurrencen om prisen for verdens bedste skolekoncert.


Seneste nyheder
13-06-2019 Hils på de nye folk i fagudvalget
Fra 1. juni er der nye kræfter i fagudvalget: Julie Kjær og Anders Graa Lauritzen - velkommen.
27-05-2019 Områdekonsulent Inge Merete Sørensen stopper
Fremover har Gitte Chren eneansvaret for Nordjylland.
21-05-2019 Værs’go - UV-materialerne er klar
Allerede nu kan lærere begynde at forberede sig til næste års skolekoncerter.
09-05-2019 Glæd dig til aktive oplevelser på festivalen
Når du har lyttet til masser af gode koncerter og spændende oplæg, er det tid til at komme op af stolen.


LMS – Levende Musik i Skolen
Vester Allé 15, 8000 Aarhus C
+45 8619 4570
lms@lms.dk
www.lms.dk
Afmeld Nyhedsbrev