Nyhedsbrev

2. juni 2016

Det er nu knap 14 dage siden, koncertplanerne for den kommende sæson blev offentliggjort, og fristen for at indmelde rettelser til LMS udløb i går, 1. juni. Det betyder, at vi forhåbentlig i løbet af en uge vil have tastet alle rettelser ind, slettet overflødige koncerter og dermed være endeligt klar med programmet for sæson 2016-17.
Musikere kan forvente at få kontrakten for den kommende turné, inden skolerne starter sommerferien, altså senest 24. juni.

Mens vi venter på al den dejlige musik igen rammer skolerne, vil vi gerne minde jer om at downloade materialer og lydfiler til kommende sæson – det kan nu gøres helt uden login, som du kan læse mere om i nyhederne herunder.
Husk også at tilmelde jer Musik i Tide Showcase 2016! Hvis I vil overnatte, er det nu, tilmeldingen skal laves, for fra 10. juni er det ikke længere muligt for LMS at skaffe plads på hotellet.

Endelig vil vi ønske en dejlig juni med alt, hvad den gemmer på af eksaminer, afslutninger, festivaler og koncerter – og i den forbindelse vil vi da opfordre alle, som er i København i dag, til at besøge gadefesten Distortion, som for første gang har en folkemusikscene, hvor man kan opleve de fantastiske LMS-kendingene fra Basco. Se mere her.


Seneste nyheder
25-06-2019 Nyt banebrydende projekt: Smag for Klassisk
En af de største nationale satsninger inden for klassiske koncerter til skolebørn sættes nu i søen.
24-06-2019 Odder byder på soundwalk under festivalen i oktober
Odder Musikskole står bag Soundmap Odder, der indkredser byens musikalske DNA.
13-06-2019 Hils på de nye folk i fagudvalget
Fra 1. juni er der nye kræfter i fagudvalget: Julie Kjær og Anders Graa Lauritzen - velkommen.
27-05-2019 Områdekonsulent Inge Merete Sørensen stopper
Fremover har Gitte Chren eneansvaret for Nordjylland.


LMS – Levende Musik i Skolen
Vester Allé 15, 8000 Aarhus C
+45 8619 4570
lms@lms.dk
www.lms.dk
Afmeld Nyhedsbrev