Sæson 22-23

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

En FanJAZZtisk Trommerejse

Hvor kommer trommerne egentlig fra? Hvordan blev de til et trommesæt? Må man spille på trommer i en biograf, og hvad har det med jazz at gøre? En FanJAZZtisk Trommerejse er en musikalsk mættet koncert, der fortæller trommernes og jazzens historie fra Afrikas savanne til New Yorks asfaltjungle. Koncerten, der vandt ‘Børnejazzprisen' ved DMA Jazz 2022, er et overflødighedshorn af musik lige fra afrikansk trommemusik og bedrøvet blues til hæsblæsende swingmusik. Casper Mikkelsen Dejlige Jazzband leverer det hele med et glimt i øjet, imponerende håndværk og medrivende entusiasme. Jazz i børnehøjde!
Download Materiale til undervisningen

“En af eleverne sagde efterfølgende: Hvis der nogensinde er nogen der skal spille til min fødselsdag, skal det være DEM :) Medarbejderne var også helt blæst bagover af begejstring.”

Specialcenter Sigrid Undset (Specialskole)

“Eleverne var helt opslugte og syntes både musik og fortælling var spændende, sjovt og fedt. Casper var rigtig dygtig til at fortælle levende til børnene, og når de spillede, var de også gode til at nå ud til dem.”

Kilden - Terndrup

“Supermusikalsk oplevelse og dygtige musikere. Børnene var fanget og fastholdt af musikken, historien og ikke mindst de sjove input.”

Skodborg Skole

“Supersøde og venlige musikere, der udstrålede stor glæde over og lyst til at give børnene en musikoplevelse. Både børn og voksne udtrykte stor begejstring – også over at have hørt jazzmusik, som nok ikke indgår i de daglige playlister.”

Bavnebakken

Om Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer
Målgruppe: Indskoling
Genre: Jazz

Medvirkende:
Casper Mikkelsen: Trommer og fortælling
Johannes Buhl Andresen: Piano
Morten Ankarfeldt: Bas
Jan Harbeck: Saxofon

Kontaktperson:
Navn: Casper Mikkelsen
Mobil: 2297 4657
Download pressemateriale

Praktiske oplysninger

Målgruppe:Indskoling
Medvirkende:4
Max antal elever:150
Koncertlængde:45 minutter.
Opstillingstid:60 minutter.
Nedtagningstid:30 minutter.
Hjælpere:3-4 store elever til at hjælpe med at bære ind og ud.
Lokale:Gerne intimt lokale – hellere sidde tæt end i for stort rum. Kan være musiklokale, gymnastiksal eller lukket aula. Ikke gennemgangslokale eller sportshal.
Scene:Opstilling på gulv (4 x 5 m)
Mørklægning:Nej
Publikum:På gulv, evt. på måtter, foran "scenerummet", evt. med bænke/forskudte stole i de bagerste rækker
Strøm:220 V
Omklædningsrum:Nej tak
Øvrig teknik:Låner gerne flygel/klaver, hvis der er i lokalet, men medbringer også selv elklaver. Hvis skolen har lokale med mørklægning og lyssætning benyttes det gerne, ellers spilles i alm. oplyst lokale (gruppen medbringer ikke selv lys).
Download som pdf