Sæson 22-23

Bévort 3

Musikkens værksted

Vi inviterer mellemtrinnets elever med ind i musikkens værksted og inddrager eleverne i processen med at skabe/spille musik.
Vi ser på musikkens forskellige byggeklodser, på hvordan man kan kombinere dem, og hvordan improvisationen spiller en væsentlig rolle.
Eleverne vil med eksempler få vist, at i musikken gælder det om at være lysvågen og lydhør. Vi er nødt til at være til stede med al vores opmærksomhed, samarbejde, kommunikere, lede og følge, hvis musikken skal fungere – hvis ikke... ja, lyt selv!
Forhold som let kan relateres til andre situationer i livet, der kræver samarbejde.
Download Materiale til undervisningen

“Super koncert. Elevernes oplevelse var god i betragtning af, at det er musik, som et fåtal af børn hører i hverdagen. Flere børn sagde efterfølgende, at det var mega godt. Undervisningsmaterialet var super!”

Valdemarskolen

“Fin koncert - levende - aktiverede eleverne - gode forklaringer - til tiden - parate – fleksible”

Ellekildeskolen

“Bévort 3 har inviteret os i musikernes værksted, hvor de viser og forklarer, hvordan jazzmusikeren arbejder med improvisation. De fortæller historier, leger med musikken, driller hinanden lidt, og de viser, hvor vigtigt opmærksomhed og det at lytte er, når man skal spille sammen.”

Englystskolen

“Et fint undervisningsmateriale, der er en god optakt til koncerten. Super, at gruppen til koncerten arbejder videre med den røde og blå rytme.”

Englystskolen

Om Bévort 3

Vi spiller: Triojazz
Målgruppe: Mellemtrin
Genre: Jazz

Medvirkende:
Pernille Bévort: Saxofon/bandleder
Morten Ankarfeldt: Bas
Espen Laub von Lillienskjold: Trommer

Kontaktperson:
Navn: Pernille Bévort
Mobil: 2123 3301

Praktiske oplysninger

Målgruppe:Mellemtrin
Medvirkende:3
Max antal elever:150
Koncertlængde:45 minutter.
Opstillingstid:30 minutter.
Nedtagningstid:30 minutter.
Hjælpere:Gerne et par hjælpere, hvis der er trapper/langt.
Lokale:Gode adgangsforhold, så vi let kan komme ind med gear. Lang efterklang/rungende lokaler samt lokale med gennemgang er ikke egnet.
Scene:Scene/podie ikke nødvendig. Opstilling på ca. 4 x 4 meter.
Mørklægning:Nej
Publikum:Publikum placeres (i en halvcirkel) foran scenen, meget gerne blot siddende på gulvet (alternativt evt. på bænke/stole).
Strøm:Alm. 230 V. Stikkontakt nær scenen.
Omklædningsrum:Nej tak
Øvrig teknik:Vi er glade, hvis en lærer vil byde velkommen. Vi ankommer ca. 45 min før koncerten (afhængig af trafik!). Vedr. udslæbning af gear foregår det umiddelbart efter koncertens afslutning.
Download som pdf