Astro Buddha Agogo

Astro Buddha Agogo

For Astro Buddha Agogo er der ikke noget, der hedder børnemusik eller voksenmusik – kun god musik. Gruppen spiller med samme indlevelse og glæde uanset, hvem de spiller for. Målet med skolekoncerten er at give børnene en ny og spændende musikalsk oplevelse, der vil gøre dem nysgerrige på at opsøge og udforske musik, man ikke normalt hører, når man tænder for radio og tv. En lærer skriver om gruppen: De er eminente til at stable en fest på benene, de engagerer deres publikum, de tager børn som voksne alvorligt, og så er de nogle gudsbenådede lune underholdere, som det er svært ikke at holde af.
Download Materiale til undervisningen

“Glade og dansende børn med smil på læben og hop i benene. Flot og overskueligt undervisningsmateriale.”

Suldrup Skole, Rebild Kommune

“Helt fantastisk. Vi var blown away fra start til slut. Michael havde en helt formidabel kontakt til eleverne. Han var i øjenhøjde med eleverne og havde skønne historier knyttet til musikken. Elevkommentarer: 'Jeg blev helt forelsket i saxofonen' - 'Det eneste dårlige var, at koncerten sluttede' - 'Trommerne var så gode, at jeg var lige ved at dø'”

Kærbyskolen, Aalborg Kommune

Om Astro Buddha Agogo

Produktion: Astro Buddha Agogo
Vi spiller: Soul/Jazz/Gospel
Målgruppe: Indskoling
Genre: Jazz

Medvirkende:
Michael Blicher: Saxofon
Dan Hemmer: Hammond orgel
Anders Holm: Trommer

Kontaktperson:
Navn: Michael Blicher
Mobil: 2084 6564
Download pressemateriale

Praktiske oplysninger

Målgruppe:Indskoling
Medvirkende:3
Antal elever:120
Koncertlængde:45 minutter.
Opstillingstid:40 minutter.
Nedtagningstid:20 minutter.
Hjælpere:En pedel el. to store (stærke) elever til at slæbe ind og ud. I tilfælde af trapper - fire voksne mænd
Lokale:
Scene:På gulv. Bredde: 4 m, dybde: 2,5 m. Vi medbringer selv alt udstyr. Dvs Hammond Orgel, trommer, blæs, og et sanganlæg.Særlige krav: Da hammondorgel og leslie er vældig tunge instrumenter, og to af musikerne lider af rygproblemer, kan gruppen kun spille i et let-tilgængeligt lokale. Vi elsker når skolen stiller med 2-3 elever til at slæbe ind og ud. NB. I tilfælde af trapper skal skolen stille med fire voksne mænd til at slæbe op og ned - da vi ikke selv kan går på trapper med udstyret.
Mørklægning:Nej
Publikum:På gulv, evt. på måtter, i en halvcirkel foran musikerne, gerne med en smal midtergang. Bænke/forskudte stole i de bagerste tre rækker
Strøm:220 V
Omklædningsrum:Ja, tak
Download som pdf