Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

En FanJAZZtisk Trommerejse

Hvor kommer trommerne egentlig fra? Og hvordan blev de til et trommesæt? Må man slå på trommer i en biograf, og hvad har det med jazz at gøre? 'En FanJAZZtisk Trommerejse' er en musikalsk mættet koncert, der fortæller trommernes og jazzmusikkens historie hele vejen fra Afrikas savanne til New Yorks asfaltjungle. Koncerten byder på et overflødighedshorn af musik - lige fra afrikanske jungletrommer og bedrøvet blues til hæsblæsende swingmusik. Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband leverer det hele med et glimt i øjet, imponerende håndværk og medrivende entusiasme. Så afgjort jazz i børnehøjde!
Download Materiale til undervisningen

Om Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

Produktion: En FanJAZZtisk Trommerejse
Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer
Målgruppe: Indskoling
Genre: Jazz

Medvirkende:
Johannes Buhl: Piano
Morten Ankarfeldt: Bas
Jan Harbeck: Saxofon

Kontaktperson:
Navn: Casper Mikkelsen
Mobil: 2297 4657

Praktiske oplysninger

Målgruppe:Indskoling
Medvirkende:4
Antal elever:120
Koncertlængde:45 minutter.
Opstillingstid:60 minutter.
Nedtagningstid:30 minutter.
Hjælpere:3-4 store elever til at hjælpe med at bære ind og ud.
Lokale:Gymnastiksal eller lukket aula uden gennemgang (Helst ikke sportshal). Orkestret har alt gear med selv, men det er selvfølgelig altid rart med et akustisk klaver eller flygel, så hvis skolen har sådan et, vil vi mægtig gerne benytte dette :-)Mørklægning er ikke et must, men hvis det rette rum med den rette belysning findes på skolen, ville det da være fedt!
Scene:Opstilling på gulv (4 x 5 m)
Mørklægning:Nej
Publikum:På gulv, evt. på måtter, i en halvcirkel tæt omkring scenerummet, gerne med bænke/forskudte stole i de bagerste tre rækker
Strøm:220 V
Omklædningsrum:Ja, tak
Download som pdf