17. august 2021

Frivillige til festival i Aarhus søges

Vil du være med bag kulisserne til verdens største festival for professionelle skolekoncerter?

Den 4. til 6. oktober afholder Levende Musik i Skolen LMS Festival 2021 på en række spillesteder i det centrale Aarhus.

LMS Festival er verdens største forum for professionelle skolekoncerter, og godt 40 orkestre og solister har sagt ja til at spille mere end 100 koncerter i et tætpakket musikprogram.

Festivalens gæster er primært kontaktlærere fra kommuner i hele landet, nationale og internationale fagfolk, børnekulturkonsulenter, politikere og en masse glade skolebørn.


Vi har brug for dig

Vi glæder os til et brag af en fest og for at få hele festivalen til at køre på skinner, har vi brug for frivillige den 5. og 6. oktober fra ca. kl. 07.30 til 14.00.

Den primære opgave som frivillig er at være spillestedsansvarlig sammen med en håndfuld skoleelever fra LMS’ KulturCrew-ordning. KulturCrew er en gruppe elever fra folkeskolens 4.-9. klasse, der er blevet klædt på til at varetage de opgaver, der er på et spillested som fx at tage imod musikgrupperne, hente kaffe og anden forplejning, tage imod publikum og præsentere musikgruppen på scenen. Det vil i praksis være KulturCrew, der skal løse opgaverne med støtte fra dig, så det er et krav, at du har lyst til at arbejde sammen med børn.

Vi afholder kursusdag for KulturCrew den 27. september, hvor det vil være en fordel, hvis du har tid til at hilse på dit KulturCrew og se jeres spillested.


Vil du være med?

Send en mail til projektkoordinator Matilde Best på matilde@lms.dk for mere information.

Du kan også læse mere om festivalen her: festival.lms.dk