Nyhedsbrev

26. marts 2015

Påsken lurer lige om hjørnet med masser af tid til at komme til tasterne. Og det er der god grund til, når man ser LMS' nyheder igennem.

Det er nemlig netop gjort muligt at tilmelde sig Musik i Tide Festival 2015, som bliver afholdt i Billund 25.-27. oktober. De første tilmeldinger er allerede kommet i hus, og vil du sikre dig en plads, er der ingen grund til at vente – tværtimod. Læs mere i nyheden i listen herunder.

For musikere er der faktisk yderligere grund til at sætte sig ned ved computeren, for der er nu åbnet for ansøgere til den prestigefyldte YAMA-pris, der hylder verdens bedste koncert for børn og unge. Ansøgningen kræver både skrift og video, så tjek specifikationerne ud i nyheden "Verdens bedste koncert".

Endelig savner LMS to nye medlemmer til fagudvalget. Denne gang er der især et behov inden for undervisningsverdenen og jazz, men alle ansøgere, som er et godt supplement til de siddende medlemmer, kommer naturligvis i betragtning. Se videoen og læs opslaget i nyheden nederst. Ansøgningsfrist 15. april.

LMS ser frem til en masse tilmeldinger og ansøgninger, så rigtig god påske foran skærmen – og i solen, hvis den beslutter sig for at dukke op.


Seneste nyheder
13-06-2019 Hils på de nye folk i fagudvalget
Fra 1. juni er der nye kræfter i fagudvalget: Julie Kjær og Anders Graa Lauritzen - velkommen.
27-05-2019 Områdekonsulent Inge Merete Sørensen stopper
Fremover har Gitte Chren eneansvaret for Nordjylland.
21-05-2019 Værs’go - UV-materialerne er klar
Allerede nu kan lærere begynde at forberede sig til næste års skolekoncerter.


LMS – Levende Musik i Skolen
Vester Allé 15, 8000 Aarhus C
+45 8619 4570
lms@lms.dk
www.lms.dk
Afmeld Nyhedsbrev