Nyhedsbrev

31. marts 2017

Hvor mange skolekoncerter har LMS i kalenderen dette år? Hvor skal årets Musik i Tide Festival afholdes? Hvad er FOKUS en forkortelse af?

Disse tre spørgsmål er de første, LMS har stillet i sin store jubilæumskonkurrence på facebook. Ti uger stiller vi et spørgsmål onsdag middag, og fredag middag finder vi en vinder. Hvis du ikke har deltaget endnu, kan du gøre det her - vi lukker for svar kl 12, så skynd dig:
facebook.com/levendemusikiskolen
Ved at deltage kan du blive meget klogere på LMS og vores 25-årige historie og så får du selvfølgelig også chancen for at vinde en sweatshirt. Den med flest rigtige svar henover de ti uger, vinder hovedpræmien, som er en gratis festivalpakke til Musik i Tide Festival 2017.

Udover at melde ind på facebook, er der også andre grunde til at komme til tasterne. Dels er det nu muligt at tilmelde sig Musik i Tide Festivalen – de første 20 tilmeldinger er allerede i hus, så hold dig ikke tilbage, hvis du vil sikre dig en plads: www.musikitide.dk

For musikere er det også nu, det er muligt at indsende sit bud på en skolekoncert, der fortjener international anerkendelse. Læs mere om YAMawards i nyhederne herunder.

Endeligt er LMS endnu en gang på udkig efter to nye medlemmer til fagudvalget. Så vil du være med til at vælge hvilke musikere, der skal sendes på turné, er det nu, du skal sende en ansøgning af sted – og kender du en, som er ideel til opgaven, må du gerne tippe ham/hende om opslaget.

Rigtig glædelig forår, weekend og snarlig påske.


Seneste nyheder
11-04-2019 LMS Musikfestival får donation til ekstra aktiviteter
Jette Torp overrækker en donation på 25.000 kroner fra Østifterne.
11-04-2019 Nyt ansigt hos LMS
Levende Musik i Skolen sender informationsmedarbejder Karen Lund på barsel, men har en vikar klar.
01-04-2019 LMS-musikere er nomineret til Carl Prisen 2019
Prisen er Musikforlæggernes pris og uddeles den 30. april. Blandt de nominerede er Stine Michel.
28-03-2019 Velkommen til alle tiders største LMS Musikfestival
Verdens største musikfestival for børn og unge i skolen er dansk. Tilmeld dig allerede nu.


LMS – Levende Musik i Skolen
Vester Allé 15, 8000 Aarhus C
+45 8619 4570
lms@lms.dk
www.lms.dk
Afmeld Nyhedsbrev