Nyhedsbrev

31. marts 2017

Hvor mange skolekoncerter har LMS i kalenderen dette år? Hvor skal årets Musik i Tide Festival afholdes? Hvad er FOKUS en forkortelse af?

Disse tre spørgsmål er de første, LMS har stillet i sin store jubilæumskonkurrence på facebook. Ti uger stiller vi et spørgsmål onsdag middag, og fredag middag finder vi en vinder. Hvis du ikke har deltaget endnu, kan du gøre det her - vi lukker for svar kl 12, så skynd dig:
facebook.com/levendemusikiskolen
Ved at deltage kan du blive meget klogere på LMS og vores 25-årige historie og så får du selvfølgelig også chancen for at vinde en sweatshirt. Den med flest rigtige svar henover de ti uger, vinder hovedpræmien, som er en gratis festivalpakke til Musik i Tide Festival 2017.

Udover at melde ind på facebook, er der også andre grunde til at komme til tasterne. Dels er det nu muligt at tilmelde sig Musik i Tide Festivalen – de første 20 tilmeldinger er allerede i hus, så hold dig ikke tilbage, hvis du vil sikre dig en plads: www.musikitide.dk

For musikere er det også nu, det er muligt at indsende sit bud på en skolekoncert, der fortjener international anerkendelse. Læs mere om YAMawards i nyhederne herunder.

Endeligt er LMS endnu en gang på udkig efter to nye medlemmer til fagudvalget. Så vil du være med til at vælge hvilke musikere, der skal sendes på turné, er det nu, du skal sende en ansøgning af sted – og kender du en, som er ideel til opgaven, må du gerne tippe ham/hende om opslaget.

Rigtig glædelig forår, weekend og snarlig påske.


Seneste nyheder
13-06-2019 Hils på de nye folk i fagudvalget
Fra 1. juni er der nye kræfter i fagudvalget: Julie Kjær og Anders Graa Lauritzen - velkommen.
27-05-2019 Områdekonsulent Inge Merete Sørensen stopper
Fremover har Gitte Chren eneansvaret for Nordjylland.
21-05-2019 Værs’go - UV-materialerne er klar
Allerede nu kan lærere begynde at forberede sig til næste års skolekoncerter.
09-05-2019 Glæd dig til aktive oplevelser på festivalen
Når du har lyttet til masser af gode koncerter og spændende oplæg, er det tid til at komme op af stolen.


LMS – Levende Musik i Skolen
Vester Allé 15, 8000 Aarhus C
+45 8619 4570
lms@lms.dk
www.lms.dk
Afmeld Nyhedsbrev