Login påkrævet

Den side du prøver at tilgå kræver at du logger ind.

Klik på login ind i højre top for at logge ind.


Nyheder
8. oktober 2020
Overvældende skolekoncerter
Trods erfaring fra flere hundrede koncerter i både ind- og udland, var første skolekoncertturné en stor oplevelse for gruppen Forever Still. Læs her om deres turné, og hvorfor de helt sikkert søger om en sæson mere hos Levende Musik i Skolen.
8. oktober 2020
Nyt ansigt i bestyrelsen
Levende Musik i Skolen kan nu byde velkommen til et nyt bestyrelsesmedlem med stort kendskab til både LMS og folkeskolen.
28. september 2020
Prisvindende musiker i barndommens gader
LMS-musiker Mike Andersen lærte at mestre guitaren i barneårene på Rødekro Skole. I tirsdags indtog han igen byen og skolen, som nu er fusioneret og blevet til Hærvejsskolen.
25. september 2020
Sæt dit præg på prisfester
Hvem formidler bedst jazz til børn og unge i Danmark? Og hvem laver verdens bedste skolekoncert? Over den næste måned får vi svar på disse spørgsmål til YAMawards og Børnejazzprisen 2020. Lige nu kan din mening sætte præg på begge prisfester.
25. september 2020
I en musikboble på hver sin stol
Sprit i lange baner, kreative løsninger og koncertsultne elever. Kom med på Who Killed Bambi + Ida Wenøes turné i coronaens skær.
17. september 2020
Sprit og forbud, musikken skal ud
Trods corona-restriktioner og afstandskrav spiller skolekoncerterne for fuld musik i hele landet. Det er takket være en kæmpe indsats fra både skoler og musikere.
7. september 2020
Vil du spille for LMS?
Det er nu muligt at ansøge om skolekoncertturne i 2021-22 hos Levende Musik i Skolen. Ansøgningen foregår elektronisk med frist 15. oktober kl. 12. Hør mere om ansøgning og skolekoncertjobbet på webinar fredag 11/9.
26. august 2020
Nye kræfter i bestyrelsen
LMS kan nu byde velkommen til to nye medlemmer i bestyrelsen inden næste bestyrelsesmøde, hvor fokus blandt andet er på Koncertløftet. Læs her, hvem det er.
25. august 2020
Hjælp til musikundervisere
I denne uge blev den gratis, digitale læringsplatform til musiklærere i skoler og musikskoler, DEEO Charanga, lanceret. Sitet underbygger Koncertløftets mål om at højne musikformidlingen i grundskolen.
25. august 2020
Skolekoncerter på spillesteder?
Ny rammeaftale for de regionale spillesteder åbner for nyt samarbejde om skolekoncerter med Levende Musik i Skolen.
24. august 2020
Problemer med YouTube
På grund af konflikt mellem YouTube og Koda, kan der være materialer, hvor videoklip ikke virker. LMS arbejder på en løsning.
19. august 2020
LMS Showcase 2020 aflyses
Det er med tungt hjerte, LMS må trække stikket på dette års showcase grundet corona-restriktionerne.