Login påkrævet

Den side du prøver at tilgå kræver at du logger ind.

Klik på login ind i højre top for at logge ind.


Nyheder
9. december 2022
Opera i verdensklasse – og i børnehøjde
Gratis tilbud til alle skoler! Fra d. 14. december tilbyder LMS-samarbejdspartneren Operaen i Midten sammen med Opera Hedeland gratis streaming af en film, der introducerer børn og unge fra 4. klasse og opefter til opera, musik og scenekunst.
8. december 2022
LMS-gruppe vinder årets Børnejazzpris
Danish Music Awards Jazz har netop uddelt årets priser ved et storstilet show i Aarhus Musikhus. Hele tre aktuelle LMS-kunstnere var blandt de dygtige prismodtagere.
30. november 2022
LMS og Syddansk Musikkonservatorium indgår samarbejde
1. december afholder Levende Musik i Skolen for første gang en livekonkurrence på Syddansk Musikkonservatorium (SDMK) i Esbjerg. Fem unge grupper dyster om en mindre turné med fire skolekoncerter for Levende Musik i Skolen i 2023 – selvfølgelig til fuld tarif.
25. november 2022
FN’s Verdensmål på dagsordenen i LMS
Uge 47 er national Verdensmål-uge, og mens Verdensmålene går ind i deres sjette år, spiller de en vigtigere og vigtigere rolle i elevernes møde med den levende musik gennem LMS.
11. november 2022
KulturCrew har gearet op på ny
Efter en periode på lavt blus grundet corona er KulturCrew-konceptet nu ved at gøre comeback. Elever har derfor igen muligheden for at afprøve ægte kulturelt entreprenørskab og være med til at give kunst og kultur en hovedrolle i skolen.
27. oktober 2022
LMS i P2 Puls
Levende Musik i Skolen og det klassiske initiativ ‘Smag for Klassisk’ har en fremtrædende plads i P2 Puls-radioudsendelsen fra uge 42. Lyt med.
26. oktober 2022
YAMsession 2022 med dansk fingeraftryk
Den internationale konference og showcase for koncertoplevelser til børn og unge er netop blevet afholdt i Brügge i Belgien. Danmark var repræsenteret både på deltagerlisten og i musikprogrammet.
25. oktober 2022
Rekordmange har ansøgt om at spille LMS Skolekoncerter
Ikke færre end 473 musikalske produktioner har denne gang ansøgt om at komme med i LMS’ koncertkatalog. Det er flere end nogensinde før i de 30 år, LMS har eksisteret.
14. oktober 2022
Konkurrence for studerende
LMS og Det Jyske Musikkonservatorium udskriver konkurrence blandt de studerende om mindre skolekoncertturné.
10. oktober 2022
Vi er parat til at lytte: Søg nu!
LMS’ fagudvalg spidser ører. De seks medlemmer med bred musikfaglig baggrund er parat til at gennemlytte og -læse alle ansøgninger om at spille skolekoncerter i 2023-24. Søg inden 15/10 kl. 12!
5. oktober 2022
Børnejazzprisen 2022: Hvem skal indstilles?
JazzDanmark uddeler igen i år Børnejazzprisen - og som vanligt er der mulighed for at indstille en musiker eller gruppe/band til prisen. Hvem synes du, skal vinde prisen?
3. oktober 2022
LMS Showcase kom, så og sejrede!
Selvom Levende Musik har hovedkvarter i det jyske, tør vi godt tage store ord i brug: LMS Showcase 2022 blev en bragende succes!