Login påkrævet

Den side du prøver at tilgå kræver at du logger ind.

Klik på login ind i højre top for at logge ind.


Nyheder
31. marts 2023
Fællessang: En fantastisk cocktail
Nyt undervisningsmateriale fra LMS træner elever i at synge sammen – og dét er faktisk sundt for både det mentale og fysiske helbred.
24. marts 2023
Løgn og latin, musik og vin
Musik, fortælling og fantasi går op i en højere enhed, når elever som en del af et nyt undervisningsmateriale fra LMS skal sætte musik på Baron von Münchhausens – og deres egne – løgnehistorier.
21. marts 2023
Festivalby og musiknavne klar
Holbæk Kommune har lokalerne, LMS har musikerne, og sammen kan vi nu afsløre første del af de kunstnere, man kan møde på LMS Festival 2023 d. 3.-5. oktober i Holbæk.
15. marts 2023
Fra fortælling til musik
Nyt undervisningsmateriale fra LMS lærer elever at lave historier om til sange – noget, som både Tikke Takke Trio og Sigurd Barrett mestrer. Mød dem her.
9. marts 2023
De brølende 20'ere er tilbage
LMS sætter swingmusik på skoleskemaet med nyt digitalt undervisningsmateriale.
3. marts 2023
International musikkonkurrence åbner for nomineringer
Kender du – eller er du – en musiker, en musikgruppe eller et ensemble, der fortjener at blive hyldet for deres fængende koncert for børn og unge? Så er det nu, du skal til tasterne for at nominere dem til YAMawards 2023.
2. marts 2023
Tilmeld dig LMS Festival 2023
På årets første forårsdag har Levende Musik i Skolen officielt åbnet for tilmeldinger til LMS Festival 2023, der afholdes i Holbæk Kommune til oktober.
27. februar 2023
LMS tilbyder digitale gæstelærere til musiktimerne
Hvordan kan en fortælling blive til en sang, hvad er swing og hvordan laver man sit helt eget musiknummer med en app på telefonen? Det - og meget andet - kan elever i grundskolen blive klogere på med hjælp fra nye digitale undervisningsmaterialer fra Levende Musik i Skolen.
21. februar 2023
Musikkataloget for sæson 23/24 er klar
Efter en omfattende ansøgnings- og udvælgelsesproces i løbet af efteråret 2022, kan LMS nu endelig løfte sløret for, hvilke musikere der efter sommerferien sendes på turné.
26. januar 2023
Børn har ikke det samme filter som voksne
“...Og det gør dem sjove at interagere med!” Sådan siger Maline Heiberg fra “Musikfabrikken” – vinderen af årets skolekoncert-konkurrrence på Det Jyske Musikkonservatorium (DJM).
23. januar 2023
Velkommen i komponistens værksted!
Hvordan komponerer man et klassisk værk? Det kan lærere og elever nu få indblik i gennem nyt LMS-projekt.
6. januar 2023
Stort løft til den klassiske genre
Projektet Smag for Klassisk har nu nået sin afslutning og har sat tydelige spor i arbejdet for at fremme mødet mellem skoleelever og klassisk musik.