Login påkrævet

Den side du prøver at tilgå kræver at du logger ind.

Klik på login ind i højre top for at logge ind.


Nyheder
31. marts 2020
Levende Musik i Stuen
Vær med når de professionelle musikere fra HeartBeat Group laver live musiktime på youtube – find de direkte links her, hvor vi også har samlet andre gode idéer til hjemmeskolens musikundervisning.
23. marts 2020
Ny opdatering ang. coronavirus
På grund af den landsdækkende skolenedlukning 16. marts - 13. april afholdes ingen skolekoncerter i denne periode. LMS følger situationen tæt og arbejder på at finde nye koncertdatoer, så musikken stadig kan komme ud til børnene.
20. marts 2020
Nominér dit bud på verdens bedste skolekoncert
YAMawards hylder og hædrer innovative koncerter til det unge publikum. Der er åbent for at indstille egen eller andres koncertproduktion frem til 4. maj 2020.
YAMaward Fluteman
16. marts 2020
Tilmelding til LMS Showcase 2020 åbner omkring 1. april
Årets showcase afholdes 21. september 2020 i København. På grund af den nuværende situation med COVID-19 er program og hjemmeside lidt forsinket, men forventes klar om et par uger.
28. februar 2020
Fælles vision fra musiklivet
Levende Musik i Skolen og musiklivets øvrige, statsstøttede aktører har samlet sig bag en fælles vision, Koncertløftet, der skal komme alle børn og unge til gode.
27. februar 2020
2020 med 20 nye produktioner
Musikprogrammet for næste skoleår er nu på plads, og der bydes velkommen til 20 nye koncertproduktioner.
30. januar 2020
USA har fået sit første KulturCrew
USA har fået sit første KulturCrew, der blev præsenteret i forbindelse med dette års store IPAY-showcase-messe i Philadelphia i sidste uge.
28. januar 2020
Årets Musiker på LMS-plakaten
1500 børn kan glæde sig til at møde Årets Musiker, når Steppeulv-prisvinderen Jonathan Bremer tager på skolekoncertturné efter sommerferien.
24. januar 2020
Kan man måle, når sjælen skælver?
Alt for længe er kulturlivet blevet talt ned som velfærdssamfundets flødeskum. Men kunst og kultur har håndgribelig og dokumenterbar værdi i samfundet og for menneskers liv, så lad os genrejse ambitionerne på kulturlivets vegne.

Kronik af Kasper Holten, teaterchef for Det Kongelige Teater, Trine Bille, professor i kulturøkonomi, CBS og Kjeld Fredens, hjerneforsker og læge.
2. december 2019
Kolibri vandt årets konkurrence om en miniturné
Smilene hos jurymedlemmerne var store efter fire fantastiske skolekoncerter på det Jyske Musikkonservatorium.
25. november 2019
Vores nye studentermedhjælper har erfaring fra Kulturcrew
Vi er glade for at byde velkommen til Robert Ladefoged Laursen, der afløser Mette Fønns Bach.
31. oktober 2019
Flyvende start for ’Smag for Klassisk’ på LMS Musikfestivalen
Blandt flere ensembler med rødder i klassisk musik satte Damkapellet og Bach in the Street skub i en af de største nationale satsninger inden for klassiske koncerter til børn og unge i skolen.