Login påkrævet

Den side du prøver at tilgå kræver at du logger ind.

Klik på login ind i højre top for at logge ind.


Nyheder
3. juli 2021
LMS ferielukket uge 29-30
Vi holder sommerferie den 17. juli til og med 1. august, og lukker telefonen i denne periode. Alle mails til lms@lms.dk bliver dog læst og hastesager håndteret.
25. juni 2021
Bliv klogere på Musik Valgfag
På årets LMS Festival kan man om eftermiddagen blive klogere på musik som valgfag i udskolingen. Det sker som en del af LMS' indsats for at hjælpe musikfaget i folkeskolen.
17. juni 2021
Hjælp til formidling af klassisk musik
Synes du, klassisk musik er svær at formidle til børn på en fængende måde, er du ikke alene. Nu hjælper nye undervisningsmaterialer dig på vej.
16. juni 2021
Nye ører til at sammensætte LMS' musikprogram
Et spændende ansøgerfelt er nu finkæmmet og to nye medlemmer til LMS' fagudvalg er udvalgt. Mød dem her.
koncert indskolingen svøbsk
6. maj 2021
Festival tager form
Mens sommerens store festivaler igen må udskydes et år, arbejder LMS hårdt på at finde løsninger, så efterårets skolekoncertfestival kan gennemføres under forskellige niveauer af restriktioner.
6. maj 2021
Sammen om levende musik
Levende Musik i Skolen udvider sin publikumsskarre i Aarhus til også at dække de ældre segmenter. Et stort sundhedsprojekt støttet af Statens Kunstfond skal gennem et år undersøge musikkens værdi i pleje- og sundhedssektoren.
6. maj 2021
Så spiller musikken igen
Hip hurra, den levende musik er – ligesom skoleeleverne – tilbage i skolen.
6. maj 2021
Flerårig overenskomst for musikere
Levende Musik i Skolen og Dansk Musiker Forbund har godkendt ny overenskomst, der gælder de kommende tre år.
5. maj 2021
Gratis koncert fejrer Danmarks befrielse
I uge 18 kan skoler i hele landet nyde koncerten En lærke letted' under det musikalske projekt Kunsten at glædes i kor. LMS har støttet arrangementet.
26. marts 2021
Konkurrence for musikere
Den internationale pris YAMAward er nu åben for indstillinger, i år med en ny, aktuel kategori, nemlig verdens bedste ONLINE koncert for børn og unge. LMS håber på mange danske indslag i flere kategorier.
25. marts 2021
Medieomtale af LMS' musikalsk mission
Læs stor artikel om kampen for at få skolekoncerter ud til alle landets grundskoleelever i Skolelederforeningens blad Plenum.
25. marts 2021
Vil du udvælge musikgrupperne?
Levende Musik i Skolen søger nu to nye medlemmer til vores uafhængige fagudvalg, der hvert år står for at udvælge de musikgrupper, som kommer på skolekoncertturné.