Jeunesses Musicales International
 

JMI - Jeunesses Musicales International

LMS har siden 2008 været aktivt medlem af JMI, Jeunesses Musicales International. JMI er et globalt netværk for organisationer indenfor musik for og med børn og unge.

Med mottoet ”gør en forskel gennem musik” har JMI som erklæret mål at muliggøre udvikling gennem musik for og med børn og unge på tværs af grænser. JMI specialiserer sig indenfor de fire følgende hovedområder: Unge musikere, Børn og unge publikum, Ung ”Empowerment” og Unge orkestre & ensembler, hvor LMS primært er involveret i området Børn og unge publikum (Young Audiences).

YAMC og YAMA
Siden 2008 har LMS siddet i komiteen ”Young Audiences Music Committee”, YAMC, hvor en lang række af LMS’ søster organisationer er repræsenteret. Af YAMCs mange initiativer kan bl.a. nævnes producentforum (efter skandinavisk model), medlemssurveys og den årligt tilbagevendende Young Audiences Music Award, YAMA, som du kan læse mere om her. Siden 2010 har LMS-direktør, Ebbe Høyrup, siddet som formand i YAMC.

Læs mere på www.jmi.net og yamspace.org
jmi.net

Læs mere om JMI her

Fakta om JMI

JMI har hovedkontor i Bruxelles, Belgien og har eksisteret siden 1945.
Med medlemsorganisationer i 45 lande og kontakter i yderligere 35 lande på verdensbasis er JMI verdens største NGO for musik for og med børn og unge.
På årsbasis er JMI sammen med medlemsorganisationerne involveret i mere end 35.000 aktiviteter, som inkluderer alle musikgenrer og når ud til mere end 5 mio. børn og unge på verdensplan.