Nyhedsbrev

18. november 2016

Vi drukner i god musik og spændende idéer. Men når man nu skal drukne, er det ikke det værste at drukne i!

Som I kan læse i nyhederne herunder, fik LMS i år ikke færre end 398 ansøgninger ind, da vi åbnede for musikere, som ønsker at spille skolekoncerter i 2017-18.
Den overvældende interesse er først og fremmest fantastisk, men for fagudvalget også en kæmpe opgave. Time efter time med nye genrer, mere eller mindre gennemarbejdede koncepter, pædagogiske tanker og imponerende cv'er prægede udvalgets uger efter ansøgningsfristen den 1. november, og kulminerede i mandags den 14. med et fælles marathonmøde på 15 timer.

LMS forventer at sende 90-100 musikgrupper på vejene efter sommerferien, og der skal derfor siges farvel til et hav af spændende ansøgere, hvilket fagudvalget gennem faglig diskussion og kvalificerede argumenter fik dannet grundlag for på mandagens møde.

De kommende uger skal LMS igennem de udvalgte grupper med tættekam, og blandt andet se på den økonomiske side af sagen, hvor ét gruppemedlem til eller fra kan få stor indflydelse på, hvor mange koncerter, der er råd til.

Vi glæder os meget til senest i begyndelsen af januar at kunne løfte sløret for sammensætningen af det kommende katalog – musikgrupperne får besked allerede i december.

Udover udvælgelsesarbejdet har LMS haft Kamæleon Festival, sendt avisen fra årets Musik i Tide Showcase på gaden og sat farvel til områdekonsulent Lis Olsen. Mere om alt det i nyhederne herunder.


Seneste nyheder
13-06-2019 Hils på de nye folk i fagudvalget
Fra 1. juni er der nye kræfter i fagudvalget: Julie Kjær og Anders Graa Lauritzen - velkommen.
27-05-2019 Områdekonsulent Inge Merete Sørensen stopper
Fremover har Gitte Chren eneansvaret for Nordjylland.
21-05-2019 Værs’go - UV-materialerne er klar
Allerede nu kan lærere begynde at forberede sig til næste års skolekoncerter.
09-05-2019 Glæd dig til aktive oplevelser på festivalen
Når du har lyttet til masser af gode koncerter og spændende oplæg, er det tid til at komme op af stolen.


LMS – Levende Musik i Skolen
Vester Allé 15, 8000 Aarhus C
+45 8619 4570
lms@lms.dk
www.lms.dk
Afmeld Nyhedsbrev