Nyhedsbrev

31. oktober 2018

373 koncertproduktioner modtog Levende Musik i Skolen i år fra musikgrupper, som gerne vil på turné i 2019-20. Et flot tal, som lige nu betyder lange lytte-læse-dage for fagudvalget, som skal igennem alle ansøgninger inden den store udvælgelsesdag den 6. november 2018.

Det er ingen hemmelighed, at Levende Musik i Skolen er ekstra glad for det flotte ansøgertal i år, da vi er blevet nødt til at fremskyde ansøgningsfristen fra 1. november til 15. oktober, for at fagudvalget havde ekstra tid til at gennemgå ansøgningerne – et ønske, der både kom fra ansøgende musikere og fagudvalget selv.
Samtidig bliver vilkårene for musikerne ændret fra næste sæson, hvilket naturligvis affødte flere spørgsmål, let debat og et par misvisende fortolkninger, men trods det valgte et stort antal musikere altså at ansøge om skolekoncertturné. Læs mere om ansøgningstal og nye vilkår i nyhederne herunder.

Og så er det blevet den tid på året, hvor der skal lyde et stort tillykke til alle de nominerede ved DMA Jazz, som afholdes 12. november. Et særligt tillykke og hephep til Flensborg/Venndt Duo, som er nomineret til årets Børnejazznavn og efter mange gode koncerter for Levende Musik i Skolen i hvert fald har vist sit værd for de danske folkeskoler.

Hav en (u)hyggelig halloween-onsdag og en dejlig november.


Seneste nyheder
13-06-2019 Hils på de nye folk i fagudvalget
Fra 1. juni er der nye kræfter i fagudvalget: Julie Kjær og Anders Graa Lauritzen - velkommen.
27-05-2019 Områdekonsulent Inge Merete Sørensen stopper
Fremover har Gitte Chren eneansvaret for Nordjylland.
21-05-2019 Værs’go - UV-materialerne er klar
Allerede nu kan lærere begynde at forberede sig til næste års skolekoncerter.


LMS – Levende Musik i Skolen
Vester Allé 15, 8000 Aarhus C
+45 8619 4570
lms@lms.dk
www.lms.dk
Afmeld Nyhedsbrev