Nyheder
Sæson 13-14
 

Nye områdekonsulenter og nye mailadresser

To nye ansigter og en gammel kending – hils på LMS' nye områdekonsulenter.

Skal en koncert flyttes, en ny tilkøbes eller mangler din kommune eller skole informationer fra Levende Musik i Skolen, da vil det typisk være områdekonsulenten for netop dit geografiske område, der skal kontaktes. Og nu skal det ske på nye mailadresse – se nederst.

Udover nye kontaktoplysninger er der også helt nye navne at forholde sig til.

Nordjylland
I det nordjyske takker Inge Merete Sørensen af til sommer efter mere end ti gode år som områdekonsulent for Levende Musik i Skolen. Hun afløses pr. 1. juni af Gitte Chren, som dog allerede er ved at blive oplært og blandt andet deltager i planlægningen af kommende sæson sammen med Inge Merete Sørensen.Gitte Chren er uddannet fra konservatoriet og er udøvende musiker, dirigent, sangskriver og underviser. Hun er desuden stifter af Legende Musikteori.

Hovedstadsområdet og Nordsjælland
I det nordsjællandske begyndte Ida Wettendorf allerede 1. september 2018 som ny områdekonsulent.Helt ny er opgaven dog ikke for Ida Wettendorff, der for år tilbage også var områdekonsulent for LMS. Udover arbejdet med skolekoncerter, arbejder Ida som børnekulturkonsulent i Helsingør Kommune.Ida er assisteret af Anne Mette Tybjerg, der i forvejen er tilknyttet Levende Musik i Skolen som producent af undervisningsmaterialer. Anne Mette er desuden kontaktperson for skolekoncerter på sin skole, Espergærdeskolen.

Områdekonsulenterne har fået lms-adresser

Alle områdekonsulenter kontaktes nu på nye lms-mailadresser.

nord|lms.dk - til Gitte Chren
syd|lms.dk - til Birgitte Boelt og Mai Borup Uhre
oest|lms.dk - til Ida Wettendorf og Anne Mette Tybjerg
sjaelland|lms.dk - til Per Carlsen
gitte|lms.dk - til Gitte Abildtrup

I tvivl om, hvilket område, din kommune hører til? Klik her og se oversigten over kommuner og områder samt yderligere kontantinfo på områdekonsulenterne.« Tilbage