Nyhedsbrev

10. oktober 2017

Så nåede vi igennem årets travleste måned og ikke mindst den store Musik i Tide Festival og fejringen af LMS' 25-års jubilæum. Og sikke en fest! Se billeder og læs hele den samlede festivalavis i nyhederne her under.

Her i oktober retter vi vores fulde fokus mod andre opgaver, hvor en af de mere krævende er den nye rammeaftale med Statens Kunstfond, der betyder et omfattende arbejde med strategi, struktur og samarbejde. LMS har skrevet en ny strategi, som netop er blevet godkendt af Projektudvalget for Musik ved Statens Kunstfond, hvor linjerne for, hvordan LMS vil leve op til den nye rammeaftale, tegnes op. Læs mere om det i nyheden "Ny strategi, ny retning".

Slutteligt lige nogle små pip, først til alle landets professionelle musikere: Husk nu at søge, hvis I vil spille skolekoncerter i 2018-19. På lms.dk er der åbent for ansøgere frem til 1. november kl. 11.59.59 - kl. 12.00 lukkes den elektroniske brevsprække automatisk i, så vent nu ikke til sidste øjeblik.

Og så til skoler og kommuner: LMS sender i disse dage links ud til det elektroniske ønske-skema, hvor I kan melde ønsker ind til den kommende sæson. Det er forskelligt fra kommune til kommune, om det er skoler, KulturCrew eller kommunekontakt, som udfylder skemaet – er I i tvivl, hvordan det foregår hos jer, kan I kontakte jeres kommunekontakt. Der er ikke garanti for, LMS kan opfylde ønskerne, men de tages med både i udvælgelsesprocessen med fagudvalget og senere, når koncerterne skal fordeles. Sidste frist for ønsker er 27. oktober 2017.

Rigtig god dag og snarlig efterårsferie til dem, som holder den slags.


Seneste nyheder
11-04-2019 LMS Musikfestival får donation til ekstra aktiviteter
Jette Torp overrækker en donation på 25.000 kroner fra Østifterne.
11-04-2019 Nyt ansigt hos LMS
Levende Musik i Skolen sender informationsmedarbejder Karen Lund på barsel, men har en vikar klar.
01-04-2019 LMS-musikere er nomineret til Carl Prisen 2019
Prisen er Musikforlæggernes pris og uddeles den 30. april. Blandt de nominerede er Stine Michel.
28-03-2019 Velkommen til alle tiders største LMS Musikfestival
Verdens største musikfestival for børn og unge i skolen er dansk. Tilmeld dig allerede nu.


LMS – Levende Musik i Skolen
Vester Allé 15, 8000 Aarhus C
+45 8619 4570
lms@lms.dk
www.lms.dk
Afmeld Nyhedsbrev