1. marts 2024

TILMELD DIG LMS SHOWCASE 2024

Det er fredag, det er forår og LMS har nu åbnet for tilmeldinger til dette års showcase. Skal du sikre dig en plads?


For nylig kunne vi her på siden offentliggøre, at LMS Showcase i år finder sted onsdag den 25. september i Kolding – og med både tid og sted på plads, er det nu blevet tid til at få styr på endnu et afgørende punkt: gæsterne.

I dag, den 1. marts, har LMS derfor åbnet for tilmeldinger til årets showcase. Som altid er det muligt at tilmelde sig på to forskellige pakkeløsninger:

  • Pakke A: Du ankommer i Kolding dagen inden showcasen, bliver indlogeret på et centralt hotel og deltager i aftenens store netværksmiddag. På selve showcasedagen er alle måltider inkluderet, og du får adgang til alle koncerterne samt et valgfrit eftermiddagskursus.

  • Pakke B: Du har adgang til alle koncerter samt et valgfrit eftermiddagskursus på showcasedagen. Desuden får du frokost og skrub-af-mad.

Hver LMS Skolekoncert-kommune kan gratis vælge mellem én Showcasepakke A, som er med overnatning, eller tre Showcasepakke B, som er uden overnatning. Tilmeldingsfristen for Pakke A er 1. juli, og for pakke B er det 30. juli.

Passer ingen af pakkeløsningerne helt til dine planer, har du også mulighed for at skræddersy dit helt eget program ved at vælge mellem de forskellige tilbud og aktiviteter.

Du tilmelder dig LMS SHOWCASE 2024 i Kolding via LINKET HER.

Flere spændende nyheder på vej

Ved du allerede nu, at du selvfølgelig deltager i LMS Showcase 2024, skal der herfra lyde et stort tak – og desuden en anbefaling om jævnligt at kigge forbi lmsshowcase.dk, hvor vi løbende opdaterer programmet med nyheder og praktisk information.

I løbet af foråret bliver det muligt at se, hvilke musikgrupper der er udvalgt til at spille i Kolding til september – samt hvor og hvornår på dagen, de skal spille.

Allerede nu kan du også læse meget mere om årets eftermiddagsprogram, som i år er sammensat af fire forskellige kurser samt et eftermiddagsmix med oplæg, musikfaglig dialog og selvfølgelig lækker livemusik.

De fire kurser er alle målrettet undervisere i grundskolen og andre med en interesse i børn og unges musikalske dannelse, og kursernes indhold spænder vidt – lige fra folkedans til Playful Learning.

Du kan læse mere om eftermiddagsprogrammet via LINKET HER.

Vi ses i Kolding!

Hos LMS glæder vi os til at se jer alle sammen til en festlig showcase-dag i musikkens, skolekoncerternes og børnenes tegn. Vi ses onsdag d. 25. september i Kolding.