Musiker hos Levende Musik i Skolen – hvorfor?

Hvert år sender Levende Musik i Skolen omkring 160 musikgrupper ud i de danske grundskoler. Det bliver til omkring 3000 koncerter for godt 350.000 glade børn hvert år.

Målet med de mange skolekoncerter er at udvide danske børns musikalske horisont, skabe glæde og oplevelse og give musikundervisningen et løft gennem professionel, levende musik og undervisningsmateriale, der i sidste ende kan være med til at sikre et fortsat bredt musikliv i Danmark.

Sjovt og spontant

Men det er ikke kun skoler og børn, der får noget ud af koncerterne – det gør musikerne også. Blandt andet fordi børn er et lydhørt og umiddelbart publikum, der reagerer ærligt og spontant, så man som musiker dels får en masse sjove og uventede oplevelser, dels for alvor finder ud af, hvordan man bedst får præsenteret sin musik.

Velsmurte fordele

Derudover er der en mængde fordele ved at indgå samarbejde med en så stor og erfaren koncertarrangør som LMS. I bliver del af en velsmurt maskine, hvor lønnen kører efter gældende tariffer, og turnéen planlægges omhyggeligt og i god tid før sæsonstart.

Værdifuld sparring

Levende Musik i Skolen stiller kvalitetsgaranti over for skolerne, og det indbefatter, at I som musikgruppe vil få tilknyttet et producent-team, der gennem sparring og samtaler vil hjælpe jer til at optimere jeres koncertproduktion. Desuden vil teamet i samarbejde med jer udvikle et undervisningsmateriale, som skolerne får i god tid før koncerten, så I vil møde et entusiastisk og velforberedt publikum.

Nysgerrig efter mere info?

Vil du vide mere om, hvordan du ansøger om at blive skolekoncertmusiker hos Levende Musik i Skolen, hvilke kriterier der lægges vægt på ved udvælgelsen, og hvordan hele processen foregår, skal du læse videre under punktet Ansøgning .

Savner du oplysninger om løn, koncertantal, prøvekoncerter med sparringspartner fra Levende Musik i Skolen eller andre praktiske forhold, skal du se under menupunktet Praktisk A-Z .

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Levende Musik i Skolen

Vester Allé 15

8000 Aarhus C

lms.dk


8619 4570

lms@lms.dk