6. september 2021

Ansøg nu: 3000 koncerter venter på musikere

Levende Musik i Skolen søger professionelle musikgrupper i alle genrer til at spille skolekoncerter i 2022-23.

Vil du være med til at sikre musiklivets vækstlag og publikum til fremtidige koncerter? Og samtidig spille et væld af lønnede koncerter i hele landet? Så læs med her.


Levende Musik i Skolen (LMS) inviterer nu grupper og solister til at søge om at blive en del af skolekoncertkataloget for skoleåret 2022-23. Ansøgning foregår elektronisk på lms.dk, og ansøgningerne skal være indsendt senest 15. oktober kl. 12.


Ansøgningsprocessen gælder for alle interesserede. Grupper, der tidligere har ansøgt, skal bruge deres eksisterende login til lms.dk og kan derpå vælge at kopiere en tidligere ansøgning, mens nye grupper skal starte med at oprette en profil HER og derefter udfylde ansøgningsskemaet fra bunden.


Levende Musik i Skolens uafhængige fagudvalg står for at gennemgå og udvælge grupper til turné. Vurderingen foregår ud fra kriterier som fremførelse, kommunikation, gruppens størrelse og selvfølgelig musikkens karakter og kvalitet.


Webinar hjælper på vej

Vil du vide mere om at spille skolekoncerter, og hvordan du søger om at blive musiker hos Levende Musik i Skolen? Så deltag i webinaret "Spil skolekoncerter for LMS" torsdag d. 16. september kl. 15 til 16:30.


Mød dels LMS’ koncert- og materialeproducent Jesper Gottlieb, som skitserer koncertordningens baggrund, indhold og praktik, dels komponist og musiker Mathias Madsen Munch, der fortæller om sine erfaringer med at spille skolekoncerter.

Tilmelding til webinar foregår HER - fristen er tirsdag d. 14. september.


Søg nu!

Levende Musik i Skolen får normalt masser af gode ansøgninger og forventer bestemt, at denne runde fortsætter stimen. I den forbindelse kan de gode råd opsummeres til: Søg i god tid!

Hvis noget i processen driller, eller du opdager, at du ikke helt havde de rette filer klar, er det bedre at opdage en uge før, hvor man kan nå at få fat i LMS eller skaffe de ting, man mangler.


Læs i øvrigt om, hvilke krav der er til musikgrupperne HER og hvad fagudvalget lægger vægt på HER.