1. november 2023

Fagudvalget skaber ny musikalsk menu

Jazz til forret, opera til hovedret, reggae til dessert? Eller omvendt og med folk og hiphop som små snacks undervejs? Fagudvalget er nu i gang med at skabe koncertmenuen for 2024-25.

Der var tryk på forleden i det musikalske køkken på LMS’ sekretariat i Aarhus. Brutto-ingredienserne til næste sæsons skolekoncert-program blev lagt frem på "køkkenbordet", besigtiget og grovsorteret i løbet af 14 intensive timer. Kokkene bestod af et fagudvalg, der dagen igennem var i sit helt rette element. Medlemmerne viste deres værd og ekspertise, og det blev en lang, men sjov og frugtbar proces.

I år havde 434 spændende kandidater i form af professionelle solister og musikgrupper stillet sig til rådighed med ønske om at bidrage til de danske børn og unges musikalske dannelse, fællesskab og trivsel. Tak til alle ansøgere!

Fagudvalget arbejdede dagen igennem med at diskutere, lytte, læse materialer og afveje i forhold til krav til genrebredde og diversitet. Resultatet blev en kurv fuld af de fineste råvarer og ingredienser fra det rige, danske musikliv. Op i gryden med dem!

I løbet af de næste uger vil den smagfulde suppe langsomt blive kogt ind til en udsøgt fond bestående af de ca. 160 solister og grupper, der skal på skolekoncertturne i 2024-25. Hvem? Bliv på kanalen, og afvent de gode nyheder!

Kæmpe tak til fagudvalget for jeres store arbejde!