Sæson 23-24

Shashank & Constantinople

Indisk og persisk musik

Koncerten med Shashank & Constantinople introducerer eleverne til indisk og persisk musik, rytmer og kultur. Shashank har spillet over 1000 skolekoncerter i både Indien og Europa. De fire virtuose og internationalt anerkendte musikere spiller akustisk musik i sin reneste form og præsenterer musik fra to oprindelige kulturer, Indien og det gamle Persien, der til tider kan lyde som samme sprog, men med forskellige dialekter. Eleverne vil opleve en koncert fyldt med musik, improvisation og fremmedartede instrumenter som fx den indiske mridangam, den persiske bægertromme, tombak, og mange flere.
Download Materiale til undervisningen

“Spændende at høre så anderledes musik til koncerten. Forberedelsen af eleverne var vigtig, og eleverne lærte i den forbindelse også noget om Indien og om sprog!”

Arden Skole, Mariagerfjord Kommune

“Eleverne var meget opslugt af både det musikalske, men også deres fortælling om de forskellige instrumenter. De kunne faktisk næsten ikke sidde stille, fordi de blev total revet med af musikken.”

Den Fri Hestehaveskole, Skanderborg Kommune

“Det betyder rigtig meget for eleverne, at deres musik horisont, bliver rykket - og det gør den i høj grad, når de som her hører musik, de ikke normalt hører. Stor oplevelse!”

Valdemarskolen, Ringsted Kommune

“Bedste koncert! Der var en del snak under koncerten, fordi indtrykkene var store: Der blev der råbt "Woooow" og "SEJT!" og grint i beundring og inderlig anderkendelse af de lyde, der blev fremkaldt af Shashank & Constantinople.”

Ellemarkskolen, Køge Kommune

“Vanvittig musikalsk og gennemført koncert! Alle musikerne var søde og imødekommende, og de tryllebandt eleverne fra første tone!”

Hillerød Vest Skolen, Hillerød Kommune

Om Shashank & Constantinople

Vi spiller: Indisk/persisk musik og percussion
Målgruppe: Mellemtrin
Genre: Klassisk, Rytmisk musik

Medvirkende:
Ann-Mai-Britt Fjord: Kontaktperson og formidler
Shashank Subbu: Fløjte, bandleder
Kiya Tabassian: Setar, vokal
Phalgun Parupalli: Mridangam, Ghatam, Khanjira and Konnakol
Hamin Honari: Tombak og Daf

Kontaktperson:
Navn: Ann-Mai-Britt Fjord
Mobil: 2448 8396

Praktiske oplysninger

Målgruppe:Mellemtrin
Medvirkende:5
Max antal elever:200
Koncertlængde:45 minutter.
Opstillingstid:30 minutter.
Nedtagningstid:20 minutter.
Lokale:Et lokale velegnet til akustisk musik (fx gymnastiksal) - ikke gennemgangslokale.
Scene:5 x 3 m. Fire stole uden armlæn og et par små borde til at placere instrumenterne på. Musikerne sidder ned og spiller, så en lav scene eller podie vil gøre det lettere for eleverne at se.
Mørklægning:Nej
Publikum:I en halvcirkel rundt om scenen
Strøm:Nej - gruppen spiller helt akustisk
Omklædningsrum:Nej tak
Download som pdf