Sæson 19-20

Krøyer & Winding

Krøyer & Winding

Til koncerten med Krøyer & Winding vil eleverne møde nogle af den klassiske musiks store mestre og komme helt tæt på en række spændende instrumenter. De vil bl.a. opleve kontrabasklarinetten mime elefantens tyngde og tunge elegance, og klaveret skabe et helt akvarium af klangfarver. Undervejs vil børnene desuden blive inddraget i musikken med forskellige musikalske aktiviteter. Glæd jer til en ganske særlig koncert med de to prisvindende musikere, klarinettisten Rasmus Krøyer og pianisten Eskild Winding, der med erfaring, spilleglæde og nærvær formidler musikkens kontraster, skønhed og humor.

Download Materiale til undervisningen

“ Super gode, levende musikere, der nåede ud over scenekanten. God humor og humør. Eleverne var med og kunne forholde sig til musikken. Rigtig godt og inspirerende undervisningsmateriale, der er blevet flittigt brugt. Dejligt med musikere, der gider lige at tage en snak med både børn og voksne. De var uhøjtidelige, glade og lette at komme i kontakt med. De er altid velkomne på Strandskolen igen. ”

Strandskolen

“Rasmus og Eskild er begge meget dygtige musikere, og det var fantastisk musik de fremtryllede på deres instrumenter. Helt fra starten af koncerten havde de eleverne i deres hule hånd, og det blev de ved med hele koncerten. Eleverne har efterfølgende givet udtryk for, at det havde været en rigtig god koncert. ”

Resenbro Skole

“Der var meget stor tilfredshed med både formidlingen, den musikalske oplevelse og materialet, der lagde op til koncerten. En god kontakt mellem Krøyer og Winding og eleverne. En forrygende koncert, som tog lærere og elever ind i en skøn, musikalsk forening! Eleverne var helt høje bagefter. ”

Grauballe Skole

Om Krøyer & Winding

Produktion: Krøyer & Winding
Vi spiller: Klassisk og lidt ny musik
Målgruppe: Indskoling
Genre: Klassisk

Medvirkende:
Rasmus Krøyer: Klarinet, basklarinet, kontrabasklarinet, diverse percussion. Komponist
Eskild Skovbakke Winding: Piano, diverse percussion

Kontaktperson:
Navn: Rasmus Krøyer
Mobil: 6127 6104
Download pressemateriale

Praktiske oplysninger

Målgruppe:Indskoling
Medvirkende:2
Max antal elever:120
Koncertlængde:45 minutter.
Opstillingstid:30 minutter.
Nedtagningstid:20 minutter.
Hjælpere:2-3 store elever
Lokale:Rum med god akustik, fx gymnastiksal. (Helst ikke sportshal). Ikke gennemgangslokale
Scene:På gulv, ca. 5 x 3 m
Mørklægning:Nej
Publikum:Elever på gulvet med plads til at gå ud blandt dem.
Strøm:230 V
Omklædningsrum:Ja, tak
Øvrig teknik:Vi vil meget gerne bruge skolens klaver/el-klaver med vægtede tangenter. Alternativt bruges medbragt el-klaver. (I så fald: Adgang til 230V strøm ved scenen).
Download som pdf