Goin' Back To New Orleans

Workshop Goin' Back to New Orleans

Arrangementet består af 30 min. koncert og 30 min. workshop. New Orleans kaldes “den rytmiske musiks vugge”. Her mødtes europæere, afrikanere og indianere og udvekslede rytmer og musikalske idéer. Vi gennemgår - og lærer eleverne - forskellige af datidens rytmer, og demonstrerer, hvordan der går en lige linie til den musik, de unge lytter til idag. Vi ser også på nogle traditionelle sange, chants, call and response og enkle dansetrin, og på hvordan de danner grobund for produktion af musik i dag. Undervejs spiller eleverne med på hjemmelavede rytmeinstrumenter, synger med og danser enkle trin.
Download Materiale til undervisningen

“Gruppen er knalddygtige og engagerede. Musikerne kravlede rundt på stole, spillede sammen med elverne, pjattede, lavede high-fives og skabte en super god stemning. Eleverne var med, glade og har talt meget rosende om koncerten efterfølgende. ”

Maribo Skole, Borgerskoleafdelingen

“Det var en meget medrivende musikalsk præstation. Rigtige dygtige musikere, som også formåede at inddrage eleverne. Gregory var en god fortæller, og han fangende eleverne med sin indlevelse og stemme. Det var korte og spændende fortællinger, som virkede rigtig godt mellem numrene. Det var rigtig fedt, at bandet lavede fællesstomp med publikum - det virkede rigtig godt, eleverne var inkluderet, og de fik en ud af kroppen oplevelse. ”

Morten Børup Skolen

Om Goin' Back To New Orleans

Produktion: Workshop Goin' Back to New Orleans
Vi spiller: Koncert og workshop
Målgruppe: Udskoling
Genre: Rytmisk musik

Medvirkende:
Joakim Øster: Bas, percussion, kor
Gregory Boyd: Steel drums, lead vokal
Jens Kristian Dam: Trommer, percussion, kor

Kontaktperson:
Navn: Joakim Øster
Mobil: +4522526067

Praktiske oplysninger

Målgruppe:Udskoling
Medvirkende:3
Antal elever:120
Koncertlængde:60 minutter.
Opstillingstid:60 minutter.
Nedtagningstid:30 minutter.
Hjælpere:4 store elever til ind- og udbæring af anlæg
Lokale:
Scene:På gulv. Ca. 4 x 8 m
Mørklægning:Nej
Publikum:
Strøm:230V
Omklædningsrum:Ja, tak
Download som pdf