Sæson 20-21

HeartBeat Group

HeartBeat Group

Stomp- og performancegruppen HeartBeat Group er tre unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer en alsidig koncertoplevelse som bobler af begejstring. Avancerede rytmer præsenteres legende let, mens scenen fyldes af bodypercussion, sang, rap, teater og stomp. Stomp er rytmisk optræden med krop og redskaber som koste og tønder. Med hjertevarme og glimt i øjet stråler HBG langt ud over scenekanten og tryllebinder børnene, der undervejs inviteres til at deltage med sang, klap og bodybeat. For hvert et trommeslag – hvert et hjerteslag – breder smilet sig til op over begge ører.
Download Materiale til undervisningen

“FANTASTISK! Intet mindre. HeartBeat fangede små og store i salen. Professionelt og underholdende. Uden tvivl den bedste koncert, vi har haft endnu. Super fedt at der bliver brugt så meget kropssprog, eleverne fanger hurtigt idéen med forestillingen. Alle elever var helt opslugte og med.”

Suldrup Skole

“En specialskole som vores har vundet i lotteriet, når musikerne bruger deres kropssprog så tydeligt og godt! Alle eleverne havde en stor, medrivende og dejlig musikoplevelse ! Det var godt at forberede os både ved at se en af de musikere, som skulle komme på besøg og ved at øve os på at synge med. ”

Fjordskolen Lysholm (Specialskole)

“Koncerten var rigtig god, og både elever og lærere nød det. Det var sjovt at se, at de forskellige klasser grinede på forskellige tidspunkter. Super godt og inspirerende undervisningsmateriale. Eleverne har virkelig taget rytmerne til sig og går stadig og laver "Cola" rytmen :)”

Holbergskolen i Dianalund

“Heartbeat er vildt dygtige - det sad lige i skabet. Det lykkedes dem at fange alle elever fra 0.-6. årgang - selv de ældste elever, som prøvede at "holde masken", blev revet med. Heartbeat er gode historiefortællere, og den store portion humor nåede både børn og voksne. ”

Tønder Diskriktsskole, Filial Digeskolen

Om HeartBeat Group

Vi spiller: Stomp og performance
Målgruppe: Indskoling
Genre: Rytmisk musik

Medvirkende:
Nils Antonio Kløvedal: Percussionist
Morten Brandt Monberg: Percussionist
Søren Brandt Monberg: Percussionist

Kontaktperson:
Navn: Nils Antonio Kløvedal
Mobil: 6060 3465
Download pressemateriale

Praktiske oplysninger

Målgruppe:Indskoling
Medvirkende:3
Max antal elever:150
Koncertlængde:45 minutter.
Opstillingstid:40 minutter.
Nedtagningstid:30 minutter.
Hjælpere:Tre store elever til at hjælpe med at bære instrumenter ind
Lokale:Vi vil meget gerne optræde i gymnastiksale/haller.
Scene:7 m. bred x 6 m dyb på gulv ved rummets endevæg (den smalle ende).
Mørklægning:Nej
Publikum:På gulv med stole/bænke i de bagerste rækker.
Strøm:220 V ved scenen.
Omklædningsrum:Nej tak
Download som pdf