11. marts 2024

SES VI TIL LÆRFEST?

LMS er at finde i stand 122, når Lærfest løber af stablen d. 13. og 14. marts i Bella Centeret. Kig endelig forbi!


Skal du til Lærfest 2024 i København i denne uge? Så kig forbi Levende Musik i Skolen (LMS) i stand 122, hvor et skarpt hold af LMS’ere tager imod interesserede Lærfest-gæster med åbne arme.

Og hvad kan man så blive klogere på, hvis man besøger LMS-standen?

Kort sagt er svaret ‘skolekoncerter’! LMS arrangerer på nuværende tidspunkt professionelle skolekoncerter i mere end 70 af landets kommuner. Koncertordningen kan dække både folkeskoler, fri- og privatskoler samt efterskoler, og til hver koncert følger et specialudviklet undervisningsmateriale, som er tilpasset læringsmålene for de årgange, koncerten henvender sig til.

Til dette års Lærfest kan du møde LMS' engagerede medarbejdere til en hyggelig snak om koncerter, materiale og musikfagets betydning og potentiale. Desuden er der som lærer mulighed for at få input og inspiration til, hvordan man på forskellig vis kan inkorporere undervisningsmaterialerne i sin årsplan.

Som prikken over i’et sørger LMS selvfølgelig for, at ingen gæster går tomhændede fra standen, hvor der uddeles gratis materiale-eksempler og lækre chokolader.


Vel mødt til to spændende dage i grundskolens tegn – vi glæder os til at se jer ved stand 122 d. 13. og 14. marts i Bella Centeret!