25. marts 2019

Nye områdekonsulenter og nye mailadresser

To nye ansigter og en gammel kending – hils på LMS' nye områdekonsulenter.

Skal en koncert flyttes, en ny tilkøbes eller mangler din kommune eller skole informationer fra Levende Musik i Skolen, da vil det typisk være områdekonsulenten for netop dit geografiske område, der skal kontaktes. Og nu skal det ske på nye mailadresse – se nederst.

Udover nye kontaktoplysninger er der også helt nye navne at forholde sig til.

Nordjylland
I det nordjyske takker Inge Merete Sørensen af til sommer efter mere end ti gode år som områdekonsulent for Levende Musik i Skolen. Hun afløses pr. 1. juni af Gitte Chren, som dog allerede er ved at blive oplært og blandt andet deltager i planlægningen af kommende sæson sammen med Inge Merete Sørensen.

[IMG1]

Gitte Chren er uddannet fra konservatoriet og er udøvende musiker, dirigent, sangskriver og underviser. Hun er desuden stifter af Legende Musikteori.

Hovedstadsområdet og Nordsjælland
I det nordsjællandske begyndte Ida Wettendorf allerede 1. september 2018 som ny områdekonsulent.

[IMG2]

Helt ny er opgaven dog ikke for Ida Wettendorff, der for år tilbage også var områdekonsulent for LMS. Udover arbejdet med skolekoncerter, arbejder Ida som børnekulturkonsulent i Helsingør Kommune.

[IMG3]

Ida er assisteret af Anne Mette Tybjerg, der i forvejen er tilknyttet Levende Musik i Skolen som producent af undervisningsmaterialer. Anne Mette er desuden kontaktperson for skolekoncerter på sin skole, Espergærdeskolen.

Områdekonsulenterne har fået lms-adresser

Alle områdekonsulenter kontaktes nu på nye lms-mailadresser.

nord|lms.dk - til Gitte Chren
syd|lms.dk - til Birgitte Boelt og Mai Borup Uhre
oest|lms.dk - til Ida Wettendorf og Anne Mette Tybjerg
sjaelland|lms.dk - til Per Carlsen
gitte|lms.dk - til Gitte Abildtrup

I tvivl om, hvilket område, din kommune hører til? Klik her og se oversigten over kommuner og områder samt yderligere kontantinfo på områdekonsulenterne.