28. maj 2014

Nyt fagudvalg klar

To nye medlemmer af LMS' fagudvalg er nu klar til at blive præsenteret.

Julie Borgwardt-Stampe, klassisk sanger, og Henrik Sundh, elektronisk musiker er årets nye indspark i LMS' fagudvalg.

Da bestyrelsen i sidste uge skulle udvælge de nye medlemmer, var der 17 ansøgere at vælge imellem, og af dem supplerede Julie Borgwardt-Stampe og Henrik Sundh bedst de kompetencer, udvalget i forvejen besidder.

Julie Borgwardt-Stampe er cand.mag i musik og fransk samt kandidat i klassisk sang fra Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskoles Musiker Performer linje. Hun er ansat som sanger i blandt andet DR Koncertkoret og i kantoriet i Københavns Domkirke. Hun brænder for at formidle den klassiske musik til små børn og har udviklet læringsforløbet ”Leg med Lyd”, som i 2013/2014 fik støtte fra Statens Huskunstnerordning.

Henrik Sundh har lang erfaring fra musiklivet både som udøvende musiker, komponist, musiklærer på højskole- og konservatorieniveau, producer og projektkoordinator. De seneste år har han fokuseret på elektronisk musik, både som studie producer og livemusiker samt i sit virke som leder, lærer og koordinator på Jyderup Højskoles elektroniske musiklinje "Jyderup Electronic".

Fagudvalget, maj 2014

Lars Greve (2012-2015) - Saxofonist og komponist blandt andet i gruppen Girls in Airports

Leif Jakobsen (2012-2015) - Musiklærer på Bagterpskolen og udviklingskonsulent i Hjørring Musikskole og Kulturforvaltning.

Rasmus Krøyer (2013-2016) - Cand.mag. i musik og klarinettist blandt andet i gruppen Afenginn

Cecilie Krill (2013-2016) - Underviser, forandringskonsulent, sangskriver og sanger i Western Stars

Julie Borgwardt-Stampe (2014-2017) - Cand.mag i musik, fransk og klassisk sang. Blandt andet tilknyttet flere kor samt Statens Kunstfonds Huskunstnerordning

Henrik Sundh (2014-2017) - Komponist, musiker, producer og underviser. Kører blandt andet det elektroniske soloprojekt Dodebum