7. september 2020

Vil du spille for LMS?

Det er nu muligt at ansøge om skolekoncertturne i 2021-22 hos Levende Musik i Skolen. Ansøgningen foregår elektronisk med frist 15. oktober kl. 12. Hør mere om ansøgning og skolekoncertjobbet på webinar fredag 11/9.


Hvert år sender Levende Musik i Skolen omkring 100 musikgrupper ud i de danske grundskoler. Nu er tiden kommet til at finde de grupper, der skal ud fra august 2021 til maj 2022. Som et nyt tiltag tilbyder LMS i år et online webinar for nye interesserede musikere.


Sådan ansøger du

For at komme i betragtning, skal du udfylde et elektronisk ansøgningsskema på lms.dk. Dette gælder både for nye og tidligere ansøgere. Grupper, der tidligere har ansøgt, skal bruge deres login til lms.dk, nye grupper skal starte med at oprette en profil her .


Det er Levende Musik i Skolens uafhængige fagudvalg, som står for at gennemgå og udvælge grupper til turné. Vurderingen sker på baggrund af en række kriterier som fremførelse, kommunikation, gruppens størrelse og selvfølgelig musikken.


Et ekstraordinært tilbud

Sidder du med spørgsmål som “Hvorfor spille skolekoncerter?”, “Hvilke kriterier lægger LMS’s fagudvalg vægt på?” eller “Hvad kræver det praktisk?”, er der hjælp at hente.

Som noget helt nyt afholder LMS nemlig et online webinar for musikere d. 11. september kl. 15.00-16.30.

Her vil LMS, en musiker og en producent sætte fokus på både indhold og praktik i ansøgningsprocessen, men også på, hvordan det egentlig er at spille skolekoncerter og være på turné for LMS.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding.


Tilmeld webinar


Hellere nu end senere

Levende Musik i Skolen ser frem til mange gode ansøgninger og vil i den forbindelse gerne komme med et godt råd:

Søg i god tid!

Hvis noget i processen driller eller du opdager, du ikke helt havde de rette filer klar, er det sjovere at opdage en uge før, hvor man kan nå at få fat i LMS eller skaffe de ting, man mangler.

Læs i øvrigt om, hvilke krav der er til musikgrupperne her og hvad fagudvalget lægger vægt på her.

Ansøgningssystemet lukker automatisk torsdag den 15. oktober kl 12.00, og det er ikke muligt at sende sin ansøgning ind senere end det.