28. oktober 2020

LMS spiller dansk i hele landet

Her i uge 44 breder den danske musik sig til alle dele af Danmark, når Spil Dansk-fejringen indtager hele 28 kommuner rundt om i landet, noget Levende Musik i Skolen selvfølgelig bidrager til.

For 20. gang er Spil Dansk Ugen tilbage, og som altid er LMS med på vognen. Spil Dansk Ugen er årets fest for dansk musik og musikliv. Over hele landet spilles der musik på sygehuse, spillesteder, biblioteker og meget mere. Også de danske radiokanaler og særligt DRs kanaler hylder den danske musik fra morgen til aften.


Levende Musik i Skolen har igen i år meldt sig på banen med bidrag til den danske musikhyldest. Under Spil Dansk Ugen har LMS sponsoreret ni familiekoncerter med garvede LMS-grupper som Ea Philippa, Moussa Diallo Trio og Svøbsk. Læs mere om grupperne på deres katalogside her.


Spil Dansk Ugen er selvfølgelige tilpasset i forhold til de COVID-19-relaterede retningslinjer og restriktioner, og der er tænkt i kreative baner for at få det hele til at lykkes. Det er både koncertform og -størrelse, der er sat i helt nye rammer, når musikken indtager landet.


Udover de specifikke Spil Dansk-koncerter afholder LMS denne uge knap 200 skolekoncerter.