30. november 2020

LMS Festival tilført ekstra kræfter

Levende Musik i Skolen har forstærket teamet på hovedkontoret med belæst projektkoordinator, der blandt andet bliver primus motor på LMS Festival 2021, der afholdes i Aarhus i oktober.

Det er med stor glæde, Levende Musik i Skolen kan byde velkommen til Marie Hastrup Sørensen, nyansat projektkoordinator på kontoret pr. 1. november 2020.


Marie er uddannet cand.mag. i litteraturhistorie og har herefter bl.a. arbejdet som projektleder ved den dengang nystartede litteraturfestival Vild med ORD i Aarhus, på Horsens Bibliotek som projektkoordinator i forbindelse med Krimimessen på Fængslet. De seneste syv har hun været ansat på forlaget Modtryk som presseansvarlig og arrangementskoordinator, opgaver som minder meget om dem, hun nu skal i gang med at løse for LMS.


I første omgang vil Marie komme til at trække et stort læs, når LMS Festival 2021 skal stables på benene, noget der allerede så småt er sat igang, men som for alvor vil fylde i kalenderen efter nytår. Derudover vil man kunne møde Marie til koncerter, KulturCrew-møder, netværksarrangementer mm., så tag godt imod hende derude, vi tør allerede her efter den første måned godt anbefale hendes gode selskab og store faglighed.