3. februar 2021

Gratis online tilbud til 3.-6. klasse

Vær med til daglig rytme-workshop på YouTube. 15 minutter hver dag med percussionist Jesper Falch, der giver den gas med grydeskeer og opvaskebaljer for de hjemsendte mellemtrinselever.


Hvordan hjælper vi bedst musikken ud til eleverne, når de nu er sendt hjem? Vi følger selvfølgelig efter!

I en tid hvor skolegang foregår på en skærm, og faglokalerne består af stue, badeværelse og køkken, kan musikundervisning og fællesskabsfølelse have godt af et lille boost.

Derfor har Levende Musik i Skolen taget fat i en af vores formidable workshop-undervisere, percussionisten Jesper Falch, til hver dag i en uge at afholde "Rytmisk Kvarter" for alle landets mellemtrinselever.

Det foregår i praksis sådan, at vi hver morgen i uge 5 kl. 7.45 frigiver en ny video med Jesper Falch på vores youtube-kanal Musik tak, som lærerne sætte på dagens skema.

Som navnet Rytmisk Kvarter antyder vil hver video vare lige omkring 15 minutter og er velegnet til at bruge sammen via skærmdeling på Microsoft Teams / Google Meet / Zoom, så eleverne kan spille med i fællesskab, men det kan også bare sendes ud til fri afbenyttelse i hjemmeskolerne.

Alle fem udsendelser vil være tilgængelige til og med uge 8, så der er stadig tid at komme med på rytmebølgen.

Find videoerne på vores kanal her: youtube.com/c/Musiktak