26. marts 2021

Konkurrence for musikere

Den internationale pris YAMAward er nu åben for indstillinger, i år med en ny, aktuel kategori, nemlig verdens bedste ONLINE koncert for børn og unge. LMS håber på mange danske indslag i flere kategorier.

Har du oplevet en skolekoncert, som var så god, den burde få en pris? Måske har du selv spillet den?


Young Audiences Music Awards (YAMawards) hylder kreativitet og innovation inden for musikproduktioner for børn og unge fra alle hjørner af verden

Den 12. udgave af YAMawards er nu officielt åben og accepterer ansøgninger med den spændende og corona-aktuelle tilføjelse af en digital kategori!


Deltagelse er åben for alle musikbaserede live-produktioner for publikum op til 18 år. Indlæg fra solister, grupper, ensembler eller orkestre vil blive bedømt ud fra musikkens kvalitet, kvaliteten af ​​performance, programmets relevans / nødvendighed, publikums kommunikation og effekt.


Årets YAMawards har 6 forskellige kategorier, hver med deres egen vinder:

- Bedste lille ensemble for unge publikum (pris: € 1000)

- Bedste store ensemble for unge publikum (pris: € 1000)

- Bedste opera for unge publikum (pris: € 1000)

- Bedste deltagelsesprojekt med unge publikum (pris: æren)

- Public Choice Award (pris: € 1000)

- Bedste digitale produktion for unge publikum (pris: € 1000)


Ansøgningsproces og jury

Deadline for indstilling/ansøgning til i alle priskategorier er søndag den 20. juni 2021.

Med til ansøgningen skal man uploade en optagelse af sin koncert i fuld længde plus et max 2 minutter langt sammenklip af koncerten som en promotionvideo, der skal bruges, hvis koncerten ender blandt de endeligt nominerede.


LÆS MERE


SØG HER


YAMawards styres af internationale juryer sammensat af unge publikumsprofessionelle fra JM International (JMI) og RESEO (det europæiske netværk for opera- og dansuddannelse).

De nominerede til YAMawards 2021 vil blive annonceret den 18. september 2021, hvor der åbnes for offentlig afstemning til Public Choice Award – her findes vinderen ved offentlig afstemning mellem de 4 bedste nominerede i hver kategori. Afstemningen slutter den 18. oktober 2021 kl. 19:00.


Vinderne vil blive annonceret ved YAMawards Ceremony, der finder sted den 18. oktober 2021 under JMIs YAMsession. Denne internationale musikkonference afholdes i Larvik, Norge fra den 17. til den 20. oktober og inkluderer internationale udstillingsvinduer fra syv lande, et producentforum og et væld af samtaler, møder og debatter mellem kreative fagfolk, der arbejder med musikformidling til børn og unge.