6. maj 2021

Så spiller musikken igen

Hip hurra, den levende musik er – ligesom skoleeleverne – tilbage i skolen.

Godt 300 onlinekoncerter er siden februar nået ud til de musikhungrende skoler, men med udsigt til stigende temperaturer og flere elever tilbage i skolerne, åbner Levende Musik i Skolen nu igen op for - nåhr ja: Levende musik i skolerne.


Allerede torsdagen før store bededag tog Tikke Takke Trio hul på de fysiske koncerter med to skolekoncerter på Korsvejens Skole på Amager. Som man kan se på filmen herunder var det en længe ventet fest for både elever og musikere, så det blev givet fuld gas - selvfølgelig med god afstand.


SE KLIPPET HER.


I maj og juni er der foreløbig 250 koncerter på programmet, og strategien for Levende Musik i Skolen er at fastholde så mange som muligt, da flere af koncerterne allerede er blevet flyttet flere gange i år.


Heldigvis er musikerne med på at tilpasse koncerterne de gældende restriktioner, så skolerne kan I mange tilfælde få tilbud om f.eks. at afholde koncerten udendørs eller dele den over i to, så flere elever kan nås. Alle skoler, som skal have koncerter, bliver derfor kontaktet i denne tid, så der kan lægges en god plan, så vi kan nå ud til så mange børn som muligt.