11. oktober 2021

Stem på LMS-koncert til fornem pris

De internationale YAMawards fejrer de mest innovative koncerter til det unge publikum. I år er der udvidet med en livestream-kategori, hvor danske Casper Mikkelsen er nomineret – hjælp ham til sejr ved at stemme med få klik.


YAMawards – Young Audience Music Awards – er navnet på den international pris, som tildeles kreative og innovative kunstnere inden for musikområdet for børn og unge.


I år er den danske orkesterleder, musiker og komponist Casper Mikkelsen og hans Dejlige Jazzband nomineret i kategorien "Bedste Digitale Produktioner" for deres livestreamede skolekoncert "En FanJAZZtisk Trommerejse" (A FanJAZZtic Online Drumming Journey), som de spillede online for Levende Musik i Skolen, da skolerne grundet corona lukkede ned for koncerter i foråret 2021.


Prisen er en Public Choice Award, så du kan med din stemme hjælpe Casper og co. til sejr ved at stemme HER.


Du skal oprette en bruger, hvilket blot kræver, at du indtaster din mail og ønskede kodeord, og så kan du ellers afgive din stemme – og husk at dele det med dine venner. 

Afstemningen lukker den 18. oktober 2021 kl. 19:00.Denne 12. udgave af YAMawards styres af internationale juryer sammensat af unge publikumsprofessionelle fra JM International (JMI) og RESEO (det europæiske netværk for opera, musik- og danseuddannelser).


Vinderne vil blive annonceret ved YAMawards Ceremony, der finder sted den 18. oktober 2021 under JMI’s YAMsession. Denne internationale musikkonference afholdes i Larvik, Norge fra den 17. til den 20. oktober og inkluderer internationale udstillingsvinduer fra syv lande, et producentforum og et væld af samtaler, møder og debatter mellem kreative fagfolk, der arbejder med musikformidling til børn og unge.