17. maj 2022

Musikprogram til LMS Showcase 22 er på plads

Har du husket at tilmelde dig endagsfestivalen LMS Showcase 22 i september? Nu er programmet klar med en fanfare af musik, networking og børnemusikfaglige inputs.

Hvad er Levende Musik i Skolen? Svaret er en ordentlig mundfuld, men den korte version får du torsdag d. 29. september, hvor Amager Kulturpunkt danner ramme om 2022-versionen af LMS Showcase. Programmet er ved at være i mål, og der vanker deltagerne en intens omgang musikalske og faglige input.

Musikken bliver denne gang leveret af Asbjørn, Ensemble Eiradís, Musikpatruljen, I Think You're Awesome, Freja Kirk, Malene Kjærgård, Bon Noir, Peter Stavrum, Vesselil, Viola Violi, Børneoperatruppen, Glawokl og Prins Calibut. Læs om de 13 kunstnere HER.

Kunstnerne er alle at finde i LMS-kataloget og vil på dagen præsentere en kort version af deres LMS-producerede skolekoncerter. Publikum vil med andre ord få smagsprøver på topmoderne skolekoncerter med nøje tilrettelagt musikalsk kommunikation – designet til at ramme plet hos skoleeleverne.

Musikalsk stof til eftertanke

Kursusdelen om eftermiddagen er lagt i trygge hænder hos en flok dygtige fagfolk udi pædagogik, musikvidenskab, didaktik og andet nyttigt, nemlig Mathias Madsen Munch, Claus Reenberg, Signe Adrian, Stefan Theilmann Laub Nielsen m.fl. Læs om eftermiddagsprogrammet HER.

“Vi har forsøgt at skabe den perfekte essens af LMS. Håbet er, at oplevelsen vil give værdifuldt brændstof til deltagernes undervisning, koncertproduktioner med videre. Samtidig vil vi gerne styrke samarbejdet mellem LMS og vores partnere. På den måde vil vi samlet set komme nogle vigtige skridt nærmere vores overordnede mål, som jo er at sikre alle grundskoleelever én årlig, professionel skolekoncert fra 2025 og frem,” siger konstitueret direktør Gitte Abildtrup.

Tilmelding til LMS Showcase er åben og foregår HER – men skynd dig! Der er et begrænset antal billetter i omløb til årets stærkeste, børnemusikfaglige begivenhed.