10. maj 2017

Vind en skolekoncert

I anledning af LMS' 25-års jubilæum, udskriver vi en konkurrence blandt alle de skoler, som har haft en eller flere skolekoncerter her i 2016-17.

Den 15. september 2017 holder LMS 25-års fødselsdag, og det skal fejres for fuld musik. LMS udlover derfor en gratis skolekoncert, der afholdes på LMS' fødselsdag på den skole, som vinder vores konkurrence. Konkurrencen går kort ud på, at vi gerne vil høre om konkrete oplevelser/situationer i forbindelse med vores koncerter, der viser, hvilken betydning skolekoncerterne har/hvilken forskel de gør/hvilke spor de sætter. Det kan være rørende, sjove, tankevækkende små historier om f.eks. elevers fordomme før en koncert med efterfølgende aha-oplevelse, en henvendelse fra forældre, der har hørt om koncerten derhjemme, det kan være elever som har gjort noget ekstra ud af modtagelsen af musikerne eller elever som efterfølgende leger band. Og så videre. Det er helt ok, det er en historie, I tidligere har skrevet i jeres evalueringer. Om konkurrencen:
  • Konkurrencen er henvendt til skoler, som har deltaget ved en af LMS' skolekoncerter i dette skoleår.
  • Der må kun indsendes én historie pr. skole.
  • Det behøver ikke være kontaktpersonen, som skriver historien – det kan også være f.eks. en KulturCrew eller en forælder.
  • Dit/jeres bidrag indsendes pr mail til
  • Husk at skrive skolens navn og adresse i mailen.
  • Der er ingen krav til længde på historien, men den skal selvfølgelig gerne være velfortalt og ikke i stikordsform.
Vinderen findes ved lodtrækning blandt de indsendte historier og får besked umiddelbart efter lodtrækningen. Præmien kan ikke ombyttes til penge eller trækkes fra i en eventuel koncertaftale. LMS forbeholder sig ret til at bruge de indsendte historier på vores hjemmeside, facebook og i tryksager. Vi kan finde på at kontakte deltagere for uddybning. Sidste frist for deltagelse er 1. juni kl. 10.