2. april 2024

Ny områdekonsulent i Nordjylland

Velkommen til konsulent og projektleder Anne Rom, som er udpeget til at være LMS’ nye ankerpunkt i Nordjylland.

Anne Rom samler faklen op efter Christine Lund Jakobsen og Kristina Jensen fra Hjørring Kommune. Hun glæder sig til at udfylde rollen som bindeled mellem LMS og de enkelte kommuner og skoler og sikre forankringen lokalt:

“Jeg er født ind i musikken og elsker alle de oplevelser, fællesskaber, stemninger og minder, den kan give os. Jeg har altid beskæftiget mig med børn og musik, først som musiker og underviser og siden som producent for børne/unge-området i Aalborg Symfoniorkester. Min drøm er, at alle grundskoleelever skal møde professionel, levende musik i skolen mindst én gang om året – og allerhelst fordelt på så mange forskellige genrer som muligt. Den drøm får jeg nu lov til at arbejde videre med som nordjysk områdekonsulent for Levende Musik i Skolen. Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at give både elever og lærere store kunstneriske oplevelser i samarbejde med de mange dygtige aktører i og omkring LMS,” fortæller Anne Rom.

Direktør for LMS, Gitte Abildtrup, ser frem til samarbejdet:

“Anne Rom er med sin store faglighed og erfaring på området meget kvalificeret til at løse opgaven som områdekonsulent i Nordjylland. I disse år arbejder LMS intensivt med at udrulle koncertordningen i alle landets kommuner, og i forbindelse med dette arbejde er områdekonsulenterne centrale, idet de sikrer sammenhængskraft og forenkler arbejdsgangene. De er simpelthen LMS’ ambassadører ude i landet, og til denne funktion er Anne Rom et oplagt valg. Vi glæder os meget til at arbejde sammen med hende,” fastslår Gitte Abildtrup.

Der skal hermed lyde et varmt ‘velkommen ombord’ til Anne Rom – og en stor tak for indsatsen til Christine Lund Jakobsen og Kristina Jensen!

2024-03-07 LMS Anne 018-2_teaser

Foto: Christian Brandt