5. februar 2024

Turné i Norge?

Vil du spille koncerter for jenter og gutter? Så er det NU, du skal ansøge om at deltage på Marked for Musikk 2024.


Tager I gang på gang publikum med storm, når I spiller for børn og unge i Danmark? Og fungerer jeres koncert uden alt for meget snak? Så er det måske på tide også at søge mod nye – koldere – omgivelser?

Marked for Musikk er Norges største visningsarena for børne- og ungekoncerter og samler hvert år mere end hundrede musikere og kulturfolk til 3-4 forrygende dage i musikkens tegn. I år finder begivenheden sted d. 16.-19. september i Bodø, Norge.

Til Marked for Musikk udvælges 20-25 solister og musikgrupper til at give koncert for et publikum bestående af repræsentanter fra Norges mange børne- og unge-koncertarrangører, kulturhuse og festivaler. Bliver I udvalgt, er der med andre ord rigtig gode muligheder for at lande spillejobs og turnéer for verdens bedste målgruppe, nemlig børn og unge.

Som musikere får I desuden dækket udgifter til transport, hotel, måltider og teknik – så der er næsten ingen undskyldning for ikke at søge!

Deadline nærmer sig

Lyder ovenstående som noget for jer? Så bemærk, at deadline for ansøgning ligger allerede i næste uge – torsdag d. 15. februar! Inden denne dato skal I altså nå at udfylde og afsende et ansøgningsskema, som I finder på Marked for Musikks hjemmeside eller via linket HER.

Hos LMS ved vi, at flere af “vores” musikgrupper tidligere har deltaget til Marked for Musikk og i den forbindelse har haft held med at lande fantastiske spillejobs i vores naboland mod nord. Vi kan dermed kun give vores varmeste anbefalinger til vores mange dygtige musikere om at søge denne mulighed.