2. marts 2023

Tilmeld dig LMS Festival 2023

På årets første forårsdag har Levende Musik i Skolen officielt åbnet for tilmeldinger til LMS Festival 2023, der afholdes i Holbæk Kommune til oktober.


Nu går det løs. Den 3. - 5. oktober afholdes der LMS Festival i Holbæk. Både LMS og årets værtskommune Holbæk glæder sig meget til at invitere skoleelever, lærere, kommunerepræsentanter og andre interesserede til tre spændende dage i kunstens og musikkens tegn. I løbet af de tre dage vil årets LMS Festival byde på et hav af børnekoncerter, kurser, taler, middage og meget andet.

Selve programmet for musikken m.m. kommer først ud senere på året, men du har altså allerede nu mulighed for at tilmelde dig til festivalen ved at følge linket HER.

Når du tilmelder dig, er der mulighed for at tilvælge overnatning, måltider – heriblandt den altid festlige festmiddag – forskellige kurser samt årets store åbningskoncert.

Kommuner, der her en LMS skolekoncert-aftale, kan gratis tilmelde enten én person inklusiv overnatning eller tre personer uden overnatning. For alle deltagere gælder det, at der er deadline på at tilmelde sig med overnatning d. 1. juli, mens deadline for at tilmelde sig uden overnatning skal ske senest d. 15. september.

Som altid kan du finde mere information om festivalen og holde dig orienteret på opdateringer i programmet på www.lmsfestival.dk. Levende Musik i Skolen og Holbæk Kommune glæder sig til at byde velkommen til et brag af en festival i Holbæk den 3., 4., og 5. oktober 2023!

(Foto: Christian Brandt)