24. juni 2024

Tilmeldingsfrist om en uge!

Den 25. september løber LMS Showcase 2024 af stablen. Sidste frist for tilmelding til den fulde showcase-oplevelse nærmer sig. Læs mere om dagens indhold og tilmeld dig her.


Et alsidigt musikprogram, en forrygende netværksmiddag og et inspirerende eftermiddagsprogram. Brikkerne er samlet til LMS Showcase 2024, og deadline for tilmelding til den samlede pakke nærmer sig. Den 1. juli lukker vi nemlig tilmelding for “Pakke A”, der inkluderer alt fra netværksmiddag og hotelovernatning til koncerter og et spændende eftermiddagsprogram.

Til årets showcase har du mulighed for at vælge mellem to forskellige pakkeløsninger:

  • Pakke A: Du ankommer i Kolding dagen inden showcasen, bliver indlogeret på et centralt hotel og deltager i aftenens store netværksmiddag. På selve showcasedagen er alle måltider inkluderet, og du får adgang til alle koncerterne samt et valgfrit eftermiddagskursus. Deadline for tilmelding er 1. juli 2024.
  • Pakke B: Du har adgang til alle koncerter samt et valgfrit eftermiddagskursus på showcasedagen. Desuden får du frokost og skrub-af-mad. Deadline for tilmelding er 30. juli 2024.

Alle LMS Skolekoncert-kommuner kan gratis vælge mellem én Showcasepakke A eller tre Showcasepakke B. Er du ikke fra en kommune, kan du selvfølgelig stadig købe en af de to pakker – eller sammensætte dit helt eget showcaseprogram.

Se dine muligheder, og køb din billet her.

Et eftermiddagsprogram, du ikke vil gå glip af

Om du er nysgerrig på børn og unges musikalske dannelse, folkedans i skolen, morgensang eller Playful Learning, så har eftermiddagsprogrammet til årets LMS Showcase noget for enhver. Foruden fire spændende kurser byder LMS desuden på Eftermiddagsmix, hvor der sættes fokus på fremtidens musikfag og musikkultur i skolen.

Til Eftermiddagsmix vil professor og leder af SDUs Center for Grundskoleforskning, Nikolaj Frydensbjerg Elf, fortælle om, hvordan Center for Grundskoleforskning arbejder for at fremme det gode børne- og ungeliv med musik. Herefter følger en paneldebat med Mikkel Snorre Boysen, docent på Professionshøjskolen Absalon og formand for Dansk Netværk for Musikpædagogisk Forskning, Karen Johansen, formand for Musiklærerforeningen, Dorte Andreas, næstformand for Skolelederforeningen og Mette Tjagvad Madsen, adjunkt på VIAs læreruddannelse i Aarhus.

Derudover vil Eftermiddagsmixet indebære dialog med publikum og en præsentation af et praksiseksempel fra Kolding Kommune.

Læs mere og tilmeld dig til Eftermiddagsmixet eller én af de andre fire spændende eftermiddagskurser her.