31. maj 2023

To nye medlemmer udpeget til fagudvalget

Velkommen til Per Bloch og Signe Høirup Wille-Jørgensen, som de kommende tre år skal være med til at sætte LMS' musikalske hold.

Fagudvalget hos Levende Musik i Skolen tager sig hvert år af den vigtige og temmelig omfattende opgave med at udvælge de solister og grupper, der skal spille skolekoncerter i hele landet.

Det kræver musikfaglig tæft og øje for diversitet og bæredygtighed. Og netop disse egenskaber var flot repræsenteret i det rekordstore og velkvalificerede felt af ansøgere, som denne gang valgte at stille sig til rådighed for LMS.

Det var derfor en både svær og glædelig proces at finde frem til de to nye udvalgsmedlemmer, som skal træde i stedet for Lars Søgaard, projektleder ved Nationalmuseet, og Rasmus Steffensen, kommunikationsansvarlig på spillestedet Alice.

Men det lykkedes, og vi kan derfor med stolthed præsentere følgende nye fagudvalgsmedlemmer:

Signe Høirup Wille-Jørgensen

Eksperimenterende kunstner, vokalist, guitarist og pianist (f. 1974). Komponerer og performer på tværs af kunstens genrer som JOMI, Jomi Massage og i Speaker Bite Me. Debuterede som forfatter i 2018. Arbejder desuden som vejleder, skribent og debattør. Har modtaget en række hæderspriser. Sidder i JazzDanmarks bestyrelse. www.jomi.nu


Per Bloch

Kulturel iværksætter, forfatter og performancekunstner (f. 1979). Kandidat i medievidenskab og retorik fra Københavns Universitet Amager. Selvstændig kommunikatør og konsulent med spidskompetence i at “strukturere det kreative kaos og bruge gnisterne til at udvikle arrangementer, aktiviteter og events, der er mærkbare og som bliver husket”. www.stimuli.dk

Varmt velkommen til de nye udvalgsmedlemmer. Vi glæder os til samarbejdet! Tak til alle ansøgere for gode og relevante ansøgninger. Og endelig: stor tak til Lars Søgaard og Rasmus Steffensen for en dedikeret indsats til gavn for det unge publikums møde med den professionelle, levende musik!

Foto: Sigrun Gudbrandsdottir og Charlotte Lakits