Sæson 19-20

Bremer/McCoy

Bremer/McCoy

Bremer/McCoy spiller ordløs musik som alligevel siger uforklarligt meget. Jonathan Bremer (f. 1991) og Morten McCoy (f. 1992) har kendt hinanden siden 6-års alderen, hvilket har stor betydning for deres samspil. Musikken er inspireret både af roots-reggae musikken med afrikanske rødder og et melankolsk, nordisk tonesprog. Målet med koncerten er at gøre lytteren opmærksom på, hvor stor indflydelse musik kan have på sindet, fantasien og følelserne.
Bremer/McCoy rejser rundt med deres eget akustiske klaver og specialbyggede lydsystem til koncerterne.
Download Materiale til undervisningen

“Gruppen var gode til at fortælle og få eleverne med. Alle elever havde en fantastisk oplevelse. De havde kun roser til musikerne. De var imponerede over, hvor dygtige musikerne var. Det var en rigtig dejlig start på morgenen! Kan varmt anbefales!”

Lødderup Friskole

“Overbevisende på sin egen stille måde. Uden at underholde, fastholdte de elevernes opmærksomhed. Eleverne blev udsat for noget musik, de ikke selv ville finde. ”

Thyregod Skole

“Imødekommende og meget talentfulde musikere. På trods af, at koncerten var instrumental, så var rigtig mange af eleverne med og gode til at lytte og leve sig ind i musikkens drømmende toner. ”

Skovvejens Skole, afd. Kildebjerg

Om Bremer/McCoy

Vi spiller: Jazz/Dub
Målgruppe: Mellemtrin
Genre: Jazz

Medvirkende:
Morten McCoy: Pianette, wurlitzer, synth og ekko
Jonathan Bremerskov: Kontrabas

Kontaktperson:
Navn: Morten McCoy
Mobil: 4044 7852

Praktiske oplysninger

Målgruppe:Mellemtrin
Medvirkende:2
Max antal elever:120
Koncertlængde:45 minutter.
Opstillingstid:45 minutter.
Nedtagningstid:45 minutter.
Hjælpere:2 store elever
Lokale:Gymnastiksal eller lukket aula uden gennemgang. (Helst ikke sportshal)
Scene:4,5 - 5 x 3,5 meter. Gymnastiksal eller lukket aula uden gennemgang. Vil gerne have to store elever til at hjælpe med ind- og udbæring.
Mørklægning:Nej
Publikum:
Strøm:4,5 - 5 x 3,5 meter. Gymnastiksal eller lukket aula uden gennemgang. Vil gerne have to store elever til at hjælpe med ind- og udbæring.
Omklædningsrum:Nej tak
Download som pdf