Arte Flamenco

Kamæleon Flamenco

Flamenco er en musikkultur fra Andalusien i Spanien, og med sine inciterende rytmer, dansens fortryllende trin, guitarens sprøde klange og sangerens virtuose stemme fascinerer den både børn og voksne.
Flamenco handler frem for alt om kommunikation og leg, og til koncerten vil musikerne indvie publikum i flamencoens hemmelige sprog.
Flamencoens bestanddele er på en måde som legoklodser, der med deres rigdom på farver og former kan sættes sammen på et næsten uendeligt antal måder. Med et vist antal vers, trin og guitarstykker kan man skabe og lege frit. Kun fantasien sætter grænser...

Om Arte Flamenco

Produktion: Kamæleon Flamenco
Vi spiller:
Målgruppe: Familier
Genre: Folkemusik

Medvirkende:
Janne Hovmand Storm: Manager
Pepita Rohde: Dans, sang, cajón, klap
Poul Jacek Knudsen: Guitar, cajón, klap
Thierry Boisdon: Sang, cajón, klap
Download pressemateriale

Praktiske oplysninger

Målgruppe:Familier
Medvirkende:4
Antal elever:0
Koncertlængde:30 minutter.
Opstillingstid:45 minutter.
Nedtagningstid:20 minutter.
Lokale:
Scene:Omklædningsrum med spejl. Ja til hjælpere, men ikke nødvendigt. Træunderlag, hævet scene, hvis muligt. Scenekasser egner sig IKKE. Størrelse, minimum: Dybde: 4 meter. Bredde: 6 meter. Højde: 3 meter. Vi gør opmærksom på, at danseren har søm under skoene og kan efterlade mærker i underlaget. For at undgå ridser kan I eventuelt lægge 2 spånplader ud på gulvet. Spånpladerne skal måle: 122 x 250 cm, 22 mm i højden. I det tilfælde placeres musikerne bag danseren udenfor spånpladerne.
Mørklægning:Nej
Publikum:
Strøm:
Omklædningsrum:Nej tak
Download som pdf