6. september 2013

Det er tid til at søge

Ønsker du at spille skolekoncert i 2014-15, så er det med at komme til tasterne, ansøgningssystemet er nemlig åbnet.

Det er igen blevet tid til at søge om at blive musiker hos LMS. Det elektroniske ansøgningssystem er åbnet og vil være det frem til 1. november, så det er bare med at finde idéerne til en god skolekoncert frem og få ansøgt. For at komme i betragtning skal man som musikgruppe kunne leve op til en række krav, som for eksempel at have bil eller kørekort, have egne anlæg og instrumenter og have lyst og mulighed for at turnere i hele landet. Og så skal man selvfølgelig ville spille skolekoncerter 1-3 uger mellem 15. august 2014 og 1. juni 2015.
 Bliv set på festivalen Det er ikke kun muligt at søge om at spille skolekoncerter, det er også muligt at søge om at komme til at spille på Musik i Tide Festivalen. Festivalen er LMS' udstillingsvindue for skolekoncerterne, hvor skoler og kommuner kan se, hvad de kan forvente af den kommende sæsons katalog. Hvis man ansøger om at spille på festivalen i 2014, skal det altså være med henblik på at komme ud og spille skolekoncerter i 2015-16. Søg med det samme Kom bare i gang med at søge, selvom fristen er den 1. november kl. 12.00, kan du lige så godt søge så hurtigt som muligt. Så vil der også være bedre tid til at opklare spørgsmål og eventuelle tekniske udfordringer. Det er en god idé at have sat sig grundigt ind i, hvad det egentlig går ud på, når man skal spille skolerkoncerter for LMS, ligesom det er smart at have de forskellige tekster, lydfiler og billeder klar, inden man giver sig i kast med ansøgningsskemaet. Læs mere her om, hvad det vil sige at være skolekoncertmusiker her: http://lms.dk/musikere.asp

 Og se her, hvordan du søger, hvilke kriterier fagudvalget vælger ud fra, og hvilke faste krav LMS har til sine musikere: 
http://lms.dk/ansoegning.asp

 Ansøgningsfristen er i år 1. november klokken 12 middag. 
 Ansøgninger indsendt efter fristen kommer ikke i betragtning. Der var over 300 ansøgninger sidste år, og det er en hård opgave for fagudvalget, når de skal skære feltet ned til cirka 90.