23. juni 2014

YEAH og YAMA

Opfordring til danske musikere og komponister til at deltage i internationale konkurrencer med snarlig afslutning.

Det er på høje tid, hvis du eller en du kender har et bidrag til en af de to internationale konkurrencer YAMA - Young Audiences Music Award og YEAH! - Young EARopean Award.


YAMA – jagten på den bedste koncert

Young Audiences Music Award er opdelt i tre priser – én fra en fagjury, én fra publikum og som noget nyt også en pris til bedste opera-produktion for børn og unge.
Konkurrencen går i korte træk på at finde verdens bedste koncertproduktion, der inspirerer og vækker børn og unges kreativitet og smag for musikkens magiske verden.
Kriterierne, der dømmes ud fra, er:
Den musikalske kvalitet
Kvaliteten af gruppens optræden
Koncertens mål
Kontakt til publikum
International appel/potentiale

For at deltage i konkurrencen skal man indsende en uredigeret video med hele sin koncertproduktion samt et sammenklip på 2 minutter, som skal bruges på hjemmesiden til publikumsafstemning og til visning, hvis man skulle gå hen og vinde. Begge dele skal sende på dvd med post til JMI i Belgien. Udover dvd'en skal man udfylde et ansøgningsskema og en nomineringsblanket.

Se mere om ansøgning og konkurrencen på hjemmesiden www.yama-award.com

OBS: Frist 15. juli!

YEAH! – en hyldest til nye former
YEAH!-prisen er opdelt i to kategorier – "Performance" og "Project".
I perfomance-kategorien kan man indsende koncerter, der på kreativ og nytænkende vis vækker børn og unges begejstring for – især klassisk – musik.
I project-kategorien er det innovative projekter, der inddrager børn og unge for eksempel gennem workshops og har fokus på den skabende proces frem for koncert/optræden.

For at deltage skal man indsende en liveoptagelse af sin koncert/projekt på dvd'er i fem kopier, pressefotos og et ansøgningsskema.

Se mere om ansøgning og konkurrence på hjemmesiden www.yeah-award.com

OBS: Frist 30. juni!