25. november 2019

Vores nye studentermedhjælper har erfaring fra Kulturcrew

Vi er glade for at byde velkommen til Robert Ladefoged Laursen, der afløser Mette Fønns Bach.

Robert læser Politik og Økonomi på Aarhus Universitet, og ved siden af studierne vil han være på kontoret 2-3 gange om ugen.

Som tidligere medlem af Kulturcrew og en række andre frivillige udvalg og tillidsposter i Skanderborg har Robert masser af erfaring med i sit nye job.


“Det gør mig rigtig glad at se, hvordan en tidligere KulturCrew-elev stadig brænder for den levende musik i skolen. Og for mig er Robert et bevis på, at alle de gode værdier, vi lægger vægt på i arbejdet med KulturCrews, også kan bruges til noget på længere sigt,” siger Gitte Abildtrup, der er ansvarlig for Kulturcrew ved Levende Musik i Skolen.


Via sit engagement i de mange KulturCrew-opgaver fra skoletiden har Robert allerede en god forståelse af, hvad vi arbejder med , og hvordan vi prioriterer.

Robert fremhæver Kulturcrew som et sted, hvor han kunne tage ansvar og vise, at han godt ville stå for at lave et godt fællesskab for andre, så alle fik nogle store kulturelle oplevelser.

Han var blandt andet med til at udvælge, hvilke orkestre hans skole skulle have besøg af. At lære at sætte sig i andres sted var en vigtig del af KulturCrew-arbejdet.


”Man taler jo for andre end bare sig selv. Man skal udvælge kunstnere, som man måske ikke selv synes er gode, men som fx de små klasser på skolen vil kunne lide,” siger Robert.


Hos Levende Musik i Skolen skal Robert være med til at booke hoteller til musikere, planlægge turnéer og familiekoncerter og arbejde med diverse administrative opgaver.