23. marts 2020

Ny opdatering ang. coronavirus

På grund af den landsdækkende skolenedlukning 16. marts - 13. april afholdes ingen skolekoncerter i denne periode. LMS følger situationen tæt og arbejder på at finde nye koncertdatoer, så musikken stadig kan komme ud til børnene.

LMS Skolekoncerter holder en tvungen pause fra mandag den 16/3 til og med mandag den 13/4, som falder under reglerne om force majeure. Alle berørte musikere vil få direkte besked, og det er derfor ikke nødvendigt for de enkelte skoler at tage kontakt til musikerne.


Levende Musik i Skolen vil som udgangspunkt forsøge at flytte koncerter/turnéer, så børnene ikke snydes for musik, og musikerne ikke går glip af indkomst. Hvorvidt det kan lade sig gøre afhænger selvfølgelig af flere parametre, herunder ikke mindst den kommende tids udvikling med corona-smitten.


Levende Musik i Skolen holder som følge af de officielle anbefalinger kontoret lukket fra dags dato og de næste uger. Det betyder, at alle medarbejdere arbejder hjemmefra, og telefonen vil derfor ikke være bemandet.


Skal du i kontakt med os, beder vi dig kontakte os pr. mail og kun ved hastesager pr. mobil.

Henvend dig til:

Administrationsleder Pernille Flensted – pernille@lms.dk / 20 80 22 00

Souschef Gitte Abildtrup – gitte@lms.dk / 28 93 15 25

Direktør Ebbe Høyrup – ebbe@lms.dk / 31 25 79 90


Levende Musik i Skolen følger situationen tæt og opfordrer alle til at bakke op om de officielle tiltag og i øvrigt løbende følge situationen på https://politi.dk/corona


Pas på hinanden derude.