3. juni 2020

Fagudvalg får nye kræfter fra Tivoli og Alice

LMS kan nu byde velkommen til to nye fagudvalgsmedlemmer efter bestyrelsens gennemgang af et usædvanligt spændende ansøgerfelt.

Efter tre års værdifuld indsats er det blevet tid til at sige en stor tak og pænt farvel til de to længstsiddende fagudvalgsmedlemmer, musiker Mikael Elkjær og musiker Dorte Bennike.


"Det er altid lidt trist at sige farvel til gode kræfter og bekendtskaber, men vi regner med fortsat at have kontakt med både Mikael og Dorte i forskellige projekter. Vi sætter stor pris på det store arbejde de begge har lagt i fagudvalget, og vil gerne sige dem mange tak," siger LMS-direktør Ebbe Høyrup.


Når skolekoncertkataloget for 2021-22 i efteråret skal sammensættes, bliver det således med to nye profiler i fagudvalget.


"Det var et helt utrolig kvalificeret ansøgerfelt i år. Ikke fordi der var mange, men der var et imponerende udvalg af kompetencer, og det er med store forventninger vi byder de nye ører velkommen i flokken," siger Ebbe Høyrup.


Første nye sæt ører sidder på Lars Søgaard, der til daglig bruger dem i sit virke som leder af Tivoli-Garden og stifter og leder af Tivoli Musikskole. Lars har en bred viden indenfor musik, producentarbejde og formidling efter både selv at have virket som komponist, producent på både DR og Aarhus Teater, musiker, underviser og meget mere.


Det næste sæt ører tilhører Rasmus Steffensen, kommunikationsansvarlig på spillestedet Alice i København. Rasmus er med egne ord en musikalsk ildsjæl, som hele sit voksenliv har arbejdet med musik blandt andet som medstifter af musikmagasinet Geiger, initiativtager til og projektleder på Fanø Free Folk Festival, freelance kulturjournalist og kommunikationsmedarbejder på blandt andet Jazzhouse og Global.


Men de to nye medlemmer bliver fagudvalget igen fuldtalligt og nu også lige i kønsfordelingen med tre kvinder og tre mænd. Se fagudvalgets sammensætning på lms.dk/fagudvalg.