26. august 2020

Nye kræfter i bestyrelsen

LMS kan nu byde velkommen til to nye medlemmer i bestyrelsen inden næste bestyrelsesmøde, hvor fokus blandt andet er på Koncertløftet. Læs her, hvem det er.

Efter et forår og en sommer hvor skolekoncerternes gang i den grad har været præget af COVID-19-situationen samles Levende Musik i Skolens bestyrelse fredag den 28. august til første møde i dette skoleår. Med om det virtuelle mødebord sidder to nye ansigter, når der blandt andet skal kigges på foreløbige corona-tiltag og diskutere corona-strategi for resten af efteråret.


Første nye medlem er koordinator hos ROSA – Dansk Rock Samfund, Conny Jørgensen, som overtager posten fra Pernille Gunvad.

Næste udskiftning er Steen Lindgaard, Kulturchef i Viborg Kommune, der tiltræder som ny repræsentant for KL i stedet for mangeårige bestyrelsesmedlem Kim Dawartz.


Udover corona-situationen skal bestyrelsen gennemgå LMS’ midtvejsevaluering af rammeaftalen for 2018-21 med Statens Kunstfond. I aftalen gøre det blandt andet klart, at LMS i 2021 skal sikre 350.000 skoleelever en koncertoplevelse, hvilket der trods ihærdig indsats stadig er et stykke vej til – blandt andet takket være corona-pandemien.


Levende Musik i Skolen vil gerne sige et stort tak for godt samarbejde til de to afgående medlemmer, Kim Dawartz og Pernille Gunvad, og samtidig byde Steen Lindgaard og Conny Jørgensen hjertelig velkommen.