22. marts 2021

TILMELD DIG LMS FESTIVAL 2021

Du kan nu tilmelde dig LMS Festival 2021 som løber af stablen i Aarhus den 4. – 6. oktober. Tilmeldingen foregår på festivalens hjemmeside festival.lms.dk

Koncertoplevelser, inspiration, ny viden og netværk er vigtige nøgleord, når Levende Musik i Skolen inviterer til LMS Festival den 4. til 6. oktober 2021 på forskellige spillesteder i Aarhus.


Udover at finde inspiration i det tætpakkede musikprogram, er det på festivalen muligt at tilegne sig ny viden og konkrete kompetencer på de forskellige opkvalificerende lærerkurser. Læs mere her


Kommuner med en LMS Skolekoncert-aftale får gratis én festival-pakke med overnatning og forplejning fra mandag til onsdag eller tre festival-pakker uden overnatning. Måske kan det blive din plads – kontakt din kommunekontakt for nærmere info. Det er også muligt at sammensætte sit eget personlige program.


Tilmeldingsfristen er 1. juli for pakkeløsninger og 15. september for kurser, men da der er begrænset antal pladser til kurserne, anbefaler vi tilmelding hurtigst muligt.


Tilmeldingen til årets LMS Festival foregår her.


Vi håber at se mange af vores kontaktpersoner og andre interesserede fra hele landet i Aarhus til oktober!